reklama
P
polisia
Gość
Karolciu to wszystkiego dobrego
suwaczek super, fajnie, że już po wizycie, widzę, że samopoczucie też lepiej 
K
karol_in-a
Gość
obiecałam więc są: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
specjalnie dla Was!!!!
Teraz tylko do 1 lutego czekać na zarodek- oby się pojawił i na serdusio
)) i coś mi się wydaje, że Losiczka miała rację i będzie Jagódka
najważniejsze, żeby zdrowe było i w czasie przyszlo, a nie spieszyło się
))
specjalnie dla Was!!!!
Teraz tylko do 1 lutego czekać na zarodek- oby się pojawił i na serdusio
KatyB
Fanka BB :)
Dzien dobry.....no chyba ci jednak Karociu
wybaczymy.....wytlumaczylas sie wszystko z kropkiem w porzadku wiec masz grzechy odpuszczone ...suwaczek sliczny 
Losiczka no niestety praca musi byc zrobiona .....i niech mi ktos powie ze baby swiatem nie rzadza :-)
Ilonka az milo tak pospac co ;-)?????? Jak za dawnych czasow :-)
Dzoana sorki ze tak mnie wcielo ale pokazal sie komunikat ze przez jakis czas nie bedzie mozna pisac bo cos robia.....wr.... i tak wlasnie zniknelam
Chyba jeszcze mialam cos napisac
....hmmm.....no nic nie pamietam....uciekam do pracy pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Losiczka no niestety praca musi byc zrobiona .....i niech mi ktos powie ze baby swiatem nie rzadza :-)
Ilonka az milo tak pospac co ;-)?????? Jak za dawnych czasow :-)
Dzoana sorki ze tak mnie wcielo ale pokazal sie komunikat ze przez jakis czas nie bedzie mozna pisac bo cos robia.....wr.... i tak wlasnie zniknelam

Chyba jeszcze mialam cos napisac

K
karol_in-a
Gość
o matko... ale Wam zazdroszczę... ja codziennie o 5.30 wstaję, choć ostanio coraz trudniej mi się podnieść z łóżka 
W sobotę na zajęcia, więc jest nadzieja na dłuższe wylegiwanie się w niedzielę i liczę na to z całego serdusia
W sobotę na zajęcia, więc jest nadzieja na dłuższe wylegiwanie się w niedzielę i liczę na to z całego serdusia
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Karolinko no przydało by Ci sie odpoczywać ile sie da
bo potem to hoho, zapomij o przespaniu całej nocki przez jakis czas !!!! ale życzę Ci aby Hubercik albo Jagódka nie dały Ci popalić po nocach
Mój mały wstawał co godzine przez jakies 2 miesiące ..........
oj co to było !!!!!!!! przyznaje sie ze nie raz wstawałam z płaczem bo byłam juz taka zmęczona , ale po tych 2 miesiącach było łatwiej,wiec myslę ze tym razem juz nie bede ryczeć
chyba że ze szczęścia 

domiska1
Fanka BB :)
dzień dobry z nad porannej kawy
Karolina jeszcze raz wielkie gratulacje
teraz proszę trzymać mocno kciuki za nas
. Ja się ostatnio trochę ścięłam z moim księciuniem, ale wczoraj łaskawie postanowiłam się "odobrazić" hihihi i tak sobie zaczynamy działać troszkę ...
ten okres baaardzo lubię...Do owulki jeszcze trochę, ale korzystając z rady Axari, żeby przytulać się kiedy ma się na to ochotę ... przytulamy się 
Czy któraś z Was ma cykle 26 dniowe? zastanawiam się kiedy u Was wypada owulacja ?
Czy któraś z Was ma cykle 26 dniowe? zastanawiam się kiedy u Was wypada owulacja ?
reklama
K
karol_in-a
Gość
ale mam lenia dzisiaj...
((
Podziel się: