Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
domiśka karolina dobrze mówi o badaniach,co do tabletek to ja po odstawieniu przez 6 m-cy probowałam zajsc w ciaze i nic ,wiec nie wierze ze tak jak kazdy mowi ''odstawiasz tabletkii i fasolka ''
Wiewióra- to najlepszego dla mężula ))
A na sukieneczkę dla Jagódki w Twoim wykonaniu oczywiście liczę
Teraz chyba Roszpunka u lekarza na wizycie, więc mam nadzieję, że da szybko znać
Ilonko- no ja przed ślubem i przed przeprowadzką mialam rewelacyjnego lekarza właśnie na nfz i kazal mi wręcz obiecać, że do 30 tych urodzin urodzę, a zaraz po ślubie zaczniemy się starać. Obiecałam i musiałam go opuścić.... chlip, chlip....
Chętnie bym do niego jeździła, ale niestety 100 km to troszkę daleko nawet dla mnie ((
malami mi też tak mówili, ale to chyba zależy od organizmu, bo faktycznie znam przypadki, że zaraz po tabletkach zachodziły dziewczyny.
No nic musimy pracować dalej
Patrzę na Twój wykres i jesteśmy na podobnym etapie czyli na fazę maniakalno urojeniową mam towarzysza Choć stwierdziłam, że jedyną oznaką, że jestem w ciąży będzie brak objawów. Jak się ich doszukiwałam przychodziła @
Domiśka- brawo!!! no i to mi się bardzo podoba, choć cholernie trudne do wykonania )) ja np nie mam żadnych objawów, ale to zupełnie żadnych i sie zastanawiam czy to oby nie puste jajo???
Małami- spokojnie, sobie dzialajcie, a jutro tempka powinna ładnie skoczyć do góry i sie piąc wysoko aż do ujrzenia II )
domiska masz racje maniakalno urojeniowa,ja po odstawieniu tabletek tak na bobo sie nakreciłam ze nic nie wychodziło,a jak wyluzowałam i stwierdziłam ze jak ma byc to bedzie to ciaza była i fasola tez,ale...........juz jej nie ma :----(
witam wczorajnszy dzien przekonal mnie jak moze byc opieka w uk TRAGEDIA
jak wam pisalam przed wczoraj polozna kazala zglosic sie do lekarza po skierowanie na badanie krwi czy mam przeciw ciala osy wietrzej przez to ze moje dzieciaczki maja a ja moge miec polpasca a rano dostalam dziwnych chrost na rece i pod pacha jeszcze chora jestem poczym
wczoraj rano wstalam i od 8 probowalam sie dodzwonic zeby uwoic sie do lekarza ale na telefonie czekalam godzine nikt nie odebral . Zadzwonilismy na infolinie NHS gdzie mam sie zglosic zeby mi pomogli tam zrobili ze mna godzinna ankiete raczej komputer nie oni poczym ich koputer stwierdzil ze jeszcze nie umieram i zeby dalej probowac sie skontaktowac sie z lekarzem pojechalismy do przychodzi LEKARZ nie mozer mnie przyjac bo nie ma miejsc pojechalismy do przychodni kolo szpitala tam tylko pielegniarki moha mnie pouczyc
poczym znow dzwonie do poloznej mowie o calych zdarzeniach a ona ze na oddzial mnie nie przyjmia bo mam wysypke i moze pozarazac i mam dzwonic do lekrza rodzinnego
znow jedziemy do przychodni zlitowali sie lekarz oddzwoni do mnie ale krew pobieraja w szpitalu
wiec jedziemy ponownie do szpitala tak ze bez skierowania nie da rady
wiec stwierdzilam ze do innej przychodni 2 nastepne byly zamkniete choc srodek tygodnia
polozna mowi ze mosze sprawdzic dzidziusia czy ok w glowie mamy komplety zamet i nerwy tez puszczaja
czkamy na telefon od lekarza milnelo 3 h zamin zadzwonil wizyta na 17.00 a krew pobieraaj w szpitalu do 16 juz zwatpilam
poszlam na wizyte a pan stwierdza ze nie ma potrzeby krwi bo ospe miala i nie moge miec 2 raz a pytam sie na polpasca to jest uspona ospa ale nie ma zagrozenia (nie wiem skad moze wiedziec wrozka moze) pokazalm chrozty i mowi tak
na czole podobne do odpy pod pacha tez ale reka i noge nie wiec on sam nie wie ale na koniec stwierdza ze jest to uczulenie nowet nie zbadal dzidzi cisnieia tetna nic
I TAK SPEDZILAM CALY DZIEN ZEBY KTOS MI POMOGL MASAKRA
dzis na rece mi troche zeszlo jeszcze na czole mam zobaczymy moze zniknie mam nadzieje ze jest wporzadku
Justyna- o matko!!! co za przeprawy...
a ja myślalam, że gorzej jak z naszą slużbą zdrowia to juz byc nie może (
nawet nie wiem co powinnam Tobie powiedzieć kochana - przytulam Cie mocno kochana i trzymam kciuki
Kurcze Malami, przykro mi , może organizm jeszcze nie było gotowy... teraz już musi być dobrze trzymam kciuki za Ciebie
Ciekawe jak Bobo, do jej wielkiego dnia coraz bliżej