reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

domiśka karolina dobrze mówi o badaniach,co do tabletek to ja po odstawieniu przez 6 m-cy probowałam zajsc w ciaze i nic ,wiec nie wierze ze tak jak kazdy mowi ''odstawiasz tabletkii i fasolka ''

ilonka no widzisz nic sie nie dzieje :(

reklama
Wiewióra- to najlepszego dla mężula :)))
A na sukieneczkę dla Jagódki w Twoim wykonaniu oczywiście liczę ;)

Teraz chyba Roszpunka u lekarza na wizycie, więc mam nadzieję, że da szybko znać ;)

Ilonko
- no ja przed ślubem i przed przeprowadzką mialam rewelacyjnego lekarza właśnie na nfz i kazal mi wręcz obiecać, że do 30 tych urodzin urodzę, a zaraz po ślubie zaczniemy się starać. Obiecałam i musiałam go opuścić.... chlip, chlip.... :(
Chętnie bym do niego jeździła, ale niestety 100 km to troszkę daleko nawet dla mnie :(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
malami mi też tak mówili, ale to chyba zależy od organizmu, bo faktycznie znam przypadki, że zaraz po tabletkach zachodziły dziewczyny.
No nic musimy pracować dalej :)
Patrzę na Twój wykres i jesteśmy na podobnym etapie czyli na fazę maniakalno urojeniową mam towarzysza ;) Choć stwierdziłam, że jedyną oznaką, że jestem w ciąży będzie brak objawów. Jak się ich doszukiwałam przychodziła @

Domiśka- brawo!!! no i to mi się bardzo podoba, choć cholernie trudne do wykonania :))) ja np nie mam żadnych objawów, ale to zupełnie żadnych i sie zastanawiam czy to oby nie puste jajo???

Małami- spokojnie, sobie dzialajcie, a jutro tempka powinna ładnie skoczyć do góry i sie piąc wysoko aż do ujrzenia II ;))

domiska masz racje maniakalno urojeniowa,ja po odstawieniu tabletek tak na bobo sie nakreciłam ze nic nie wychodziło,a jak wyluzowałam i stwierdziłam ze jak ma byc to bedzie to ciaza była i fasola tez,ale...........juz jej nie ma :-:)-:)-:)-(

i znowu płakac mi sie zachciało :-(

losiczko to najlepszego dla mężulka

domisia tak trzymać. ja w tym cyklu tez powiedziałam ze nie szukam objawów bo jak ma być fasolka to będzie bez tego całego nakręcania

no i chyba skończę z mierzeniem tempki bo po co się nakręcać

witam wczorajnszy dzien przekonal mnie jak moze byc opieka w uk TRAGEDIA

jak wam pisalam przed wczoraj polozna kazala zglosic sie do lekarza po skierowanie na badanie krwi czy mam przeciw ciala osy wietrzej przez to ze moje dzieciaczki maja a ja moge miec polpasca a rano dostalam dziwnych chrost na rece i pod pacha jeszcze chora jestem poczym

wczoraj rano wstalam i od 8 probowalam sie dodzwonic zeby uwoic sie do lekarza ale na telefonie czekalam godzine nikt nie odebral . Zadzwonilismy na infolinie NHS gdzie mam sie zglosic zeby mi pomogli tam zrobili ze mna godzinna ankiete raczej komputer nie oni poczym ich koputer stwierdzil ze jeszcze nie umieram i zeby dalej probowac sie skontaktowac sie z lekarzem pojechalismy do przychodzi LEKARZ nie mozer mnie przyjac bo nie ma miejsc pojechalismy do przychodni kolo szpitala tam tylko pielegniarki moha mnie pouczyc
poczym znow dzwonie do poloznej mowie o calych zdarzeniach a ona ze na oddzial mnie nie przyjmia bo mam wysypke i moze pozarazac i mam dzwonic do lekrza rodzinnego
znow jedziemy do przychodni zlitowali sie lekarz oddzwoni do mnie ale krew pobieraja w szpitalu
wiec jedziemy ponownie do szpitala tak ze bez skierowania nie da rady
wiec stwierdzilam ze do innej przychodni 2 nastepne byly zamkniete choc srodek tygodnia
polozna mowi ze mosze sprawdzic dzidziusia czy ok w glowie mamy komplety zamet i nerwy tez puszczaja
czkamy na telefon od lekarza milnelo 3 h zamin zadzwonil wizyta na 17.00 a krew pobieraaj w szpitalu do 16 juz zwatpilam
poszlam na wizyte a pan stwierdza ze nie ma potrzeby krwi bo ospe miala i nie moge miec 2 raz a pytam sie na polpasca to jest uspona ospa ale nie ma zagrozenia (nie wiem skad moze wiedziec wrozka moze) pokazalm chrozty i mowi tak

na czole podobne do odpy pod pacha tez ale reka i noge nie wiec on sam nie wie ale na koniec stwierdza ze jest to uczulenie nowet nie zbadal dzidzi cisnieia tetna nic
I TAK SPEDZILAM CALY DZIEN ZEBY KTOS MI POMOGL MASAKRA
dzis na rece mi troche zeszlo jeszcze na czole mam zobaczymy moze zniknie mam nadzieje ze jest wporzadku

Justyna- o matko!!! co za przeprawy...
a ja myślalam, że gorzej jak z naszą slużbą zdrowia to juz byc nie może :((
nawet nie wiem co powinnam Tobie powiedzieć kochana - przytulam Cie mocno kochana i trzymam kciuki ;)

reklama
Kurcze Malami, przykro mi , może organizm jeszcze nie było gotowy... teraz już musi być dobrze :) trzymam kciuki za Ciebie :)
Ciekawe jak Bobo, do jej wielkiego dnia coraz bliżej :)

Do góry