Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
małami- glowa do góry!!! wszystko jeszcze przed Tobą, ale zapewne dasz radę- ja w to wierzę i trzymam kciuki
ja przecież też straciłam nadzieję, a tu ciach mach i II na teście )) a już sie zaczynałam cieszyć, że się tym razem nie udało )) życie bywa przewrotne ))
Tobie też się uda i to wcześniej niż Ci sie wydaje
Małami kotek nie smutaj nam sie !!!!!! jesteś także na CPP i sama widzisz ile dziewczyną sie udało urodziły małe szkrabki po przejsciach, wiec i Tobie sie tez uda słoneczko !!!!!!!! tylko trzeba wierzyc i sie nie poddawac !!!!!!:-) sama widzisz ze u mnie tez nie było wesoło a jak na razie jest OK Justyna brak słów!!!!! ręce opadają i tyle Bobo pewnie zapina wszystko na ostatni guzik
karolina powiem CI ze mnie lepiej jak mam np 40 postów na stronie wtedy mogę spokojnie odposywać jak mam zaległości a nie myslec co było na poprzedniej stronie
Właśnie dostałam potwierdzenie, że wieczorem będę miała nasze niespodzianki dla rodziców (niebawem dziadków) więc postaram się zrobić zdjątka i jutro się pochwalę już się nie mogę doczekać ))
Ilonko- jak patrzę na Twój podpis nad avatarkiem to aż się samo prosi uzupełnić o Małgosię.... )) A tak swoją drogą- moja babcia ma bliźniaki o właśnie takich imionach. Szalenie rozrywkowi Uwielbiam ich zarażający optymizm życiowy ))
Karolinko powiem CI ze pewnie bysmy pomysleli nad tym imieniem ale siostra męza ma juz Jasia i Małgosię wiec raczej to odpada ,no bo ja wiem , no raczej nie bardzo tak samo nazwać dzieci , jedno no to OK ale juz nie dwójkę może mąż sie zgodzi jak coś na Julię a jak nie to bedzie Lena, bo to tez jego faworyt , a dla chłopczyka raczej juz zdecydowane ze bedzie Pawełek !!!!!!! a niech tak juz ma i sie cieszy !!!!!!!!!!
No to zrób koniecznie zjdęcie tej niespodzianki dla dziadków
Małami i TY niedługo bedziesz miec dzidziulka pod serduszkiem zobaczysz Ja sie na tym nie znam ale myslę ze po tym co przeszłaś teraz juz bedziesz szczęśliwa własnie z tym facetem i tego oczywiście Ci życzę z całego serdunia
znam takie małżeństwo, które ma w tym samym dniu urodziny i dzieciątko urodziło im sie tego samego dnia, więc moga na jednym torcie obchodzić wszyscy ))
a mojego męża brat z żoną też z tego samego dnia
Zzagubiona- pamiętaj, że jak już zrobisz swojej królewnie to możesz zrobić dla mnie, bo zanim ja się dowiem czy to Jagódka czy Hubcio to Ty zdążysz urodzić i nie będziesz miala czasu
Ilonko- zrobię na pewno i się Wam jutro pochwalę, ale już doczekac się nie mogę co za cudo nam wyczarowała