reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Katy ja to dzisiaj na brzuchu po leżałam w razie tyłozgięcia.
Najpierw lekarz mówił że mam lewo czy prawozgięcie a w drugiej ciąży wyczytałam że mam tyłozgięcie...

gosiulek73
mama K&K&A
Ja się nie badam sama więc nie mam pojęcia jak to ma wyglądać.
W dwóch ciążach pomogło leżenia z nogami w gorze.Teraz mi mówią że powinnam na brzuchu, więc spróbowałam.Wiem że dziewczyny z tyłozgięciem od raz zachodziły w ciążę. Katy uda się.Masz troje dzieciaczków więc się uda.Ja ciągle jakoś myślę o tym clexanie i acardzie dla Ciebie...
Kacprowi już wczoraj się trochę polepszył
dstawiałm syrop po kórym miałam wrażenie że mu gorzej.Przestałam go nacierać,włączyłam nawilżacz i może będą jakieś lepsze chwile.
Dzisiaj grzecznie siedział przy inhalowaniu..ale chyba mu się to znudzi i będzie problem.Zobaczymy;-)
W dwóch ciążach pomogło leżenia z nogami w gorze.Teraz mi mówią że powinnam na brzuchu, więc spróbowałam.Wiem że dziewczyny z tyłozgięciem od raz zachodziły w ciążę. Katy uda się.Masz troje dzieciaczków więc się uda.Ja ciągle jakoś myślę o tym clexanie i acardzie dla Ciebie...
Kacprowi już wczoraj się trochę polepszył
Dzisiaj grzecznie siedział przy inhalowaniu..ale chyba mu się to znudzi i będzie problem.Zobaczymy;-)
KatyB
Fanka BB :)
Gosiulek ale tutaj nie moge zaproponowac lekarzowi bo na razie zaczelam badania krwi i tak czekam co dalej poradzi a na wlasna reke nie wiem czy moglabym to brac.....ale w sumie mam ciotke farmaceutke wiec moge sie cos dowiedziec na ten temat....dziekuje ci bardzo ze o mnie myslisz ja sie w sumie martwie o siebie bo nie sadzilam ze tak ciezko ten cykl zniose.......po objawach bylam prawie pewna ze w koncu sie udalo....a szczerze mowiac serce mi krwawi jak patrze jak dziewczyny wrzucaja zdjecia brzuszkow i usg zycze im jak najlepiej ale serce mi peka.....do tej pory tak nie mialam a teraz czuje ze moglabym poplakac sie na widok matki z dzieckiem....odbija sie to na moich nerwach
gosiulek73
mama K&K&A
Katy doskonale rozumiem.Szkoda że nie jesteś w Polsce ale nie ma się co nad tym rozdrabniać.Nie jesteś i już. Na włąsną rękę to rczej nie...ale acard możesz brać.Codziennie po jednej tabletce.Bez recepty,koszt ok 4zł u nas.
Bardzo,bardzo Ci kibicuję.U mnie było najgorzej w pierszym cyklu jak @dostałam.Potem było coraz mniej boleśnie..ale ja mam Kacpra.
Kurcze czemu my nie możemy zajść w ciążę? Może za bardzo chcemy?????A wyluzować się nie da...
Bardzo,bardzo Ci kibicuję.U mnie było najgorzej w pierszym cyklu jak @dostałam.Potem było coraz mniej boleśnie..ale ja mam Kacpra.
Kurcze czemu my nie możemy zajść w ciążę? Może za bardzo chcemy?????A wyluzować się nie da...
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Gosiulek i kupiłaś tą sól fizjiologiczną do inhalatorka ???????????????? myśle ze jutro bedzie juz lepiej
ja 2 razy na dzien go inhalowałam ale TY mozesz nawet i 3 razy
Roszpunka spokojnie, to nie wyśdzigi !!!!hehe, jeszcze moze być tak ze twój maluszek bedzie wiekszy od mojego
najwazniejsze aby było dobrze 
Roszpunka spokojnie, to nie wyśdzigi !!!!hehe, jeszcze moze być tak ze twój maluszek bedzie wiekszy od mojego
gosiulek73
mama K&K&A
Tak solą go inhalowałam.Robiłam tak jak Ty?
Ilonka robiłaś test z sody?
Ilonka robiłaś test z sody?
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Ilonka a smarowałaś małego? Ja smarowałam pulmexem ale jakoś nie mam do niego przekonania i nie wiem czym jeszcze mogę.
Podziel się: