reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes no własnie !!!! kupiła zwykły ,najzwylkejszy rteciowy bo innym nie wierze ,ot i co jaka tempka odrazu,no tak własnie czułam dzis ze troszkę wiecej jej jest!!!!!

Zzagubiona
no hohoho ty to kochana masz talent,patrzcie jakie cudo i jak powiedziała dopiero sie uczy :-D:-D:-D:-D BRAVO!!!!

reklama
cześć dziewczynki :) co słychać ?? zaraz nadrabiam zaległości
zagubiona pięknie ci to wychodzi naprawdę aż trudno uwierzyć że sie dopiero uczysz :)

dziewczynki powiedzcie mi jak zrobić żeby wykres z enpr był widoczny jako miniaturka a nie adres strony??

Ostatnia edycja:
Małami - no to teraz bedziemy czekac na jutrzejszą tempke :tak: .... ja właśnie nie przepadam za rtęciowymi bo nigdy nie umiałam ich strzepać :dry::sorry2:

kurcze mam doła że ta temperatura spadła i jutro na pocieszenie kupie sobie torebkę...to postanowione :sorry2:

Ktora z Was bierze MACE???? Poczytalam troche i martwi mnie to ze po niej sie przybiera na wadze...to ostatnia rzecz jaka bym chciala :rofl2:

Lori no własnie zobacze jutro rano co to bedzie,a u ciebie nie wszystko stracone bo tempka moze podskoczyc jutro ;))) a torebka i tak poprawi humorek :tak:

ania buchowicz wejdz na swoje ustawienia i tam masz wklej sygnature iiiii jak ją wkleisz to musisz zrobic podgląd sygnatury i dopiero zapisać

Ostatnia edycja:
ja straciłam nadzieje bo mam typowe napięcie przedmiesiączkowe...chodzę od wczoraj mega wkurzona na wszystkich, Mati okropnie wyprowadza mnie z równowagi na wszystkich krzyczę

wczoraj w nocy byłam tak wściekła na męża że go prawie wywlekłam za nogi na przedpokój :ninja2:

Ostatnia edycja:
Lori ja teraz w tej ostatniej ciąży to samo miałam wszystko mnie wkurzało i najchetniej to bym wszystkich........wrrrrrrrrrrrrr a jak @ nie przyszła i pozniej sie okazała ciąża to az moj misiek był zdziwiony ze takie mam nerwy jak na @,wiec to jeszcze nie przesądzone :-D

reklama
a wiesz dla czego Ci się tamta ciąża nie utrzymała ? .... jeśli mogę spytać w który byłaś tygodniu?

... mi miesiąc temu wyszły dw kreski na teście i utrzymywały się przez tydzień a potem beta spadła i duuuupa

Do góry