reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Joweg co Ty Dziewczyno musisz przeżywać? Bardzo,bardzo Ci współczuję i życzę zdrówka dla męża
Kasiu masz rację,niektórzy są gorsi od zwierząt...i to kobiety,dziewczyny...matki

Kasiu masz rację,niektórzy są gorsi od zwierząt...i to kobiety,dziewczyny...matki
KatyB
Fanka BB :)
katy a co do za badania dokładnie robisz? Hormony?
O wiatm

Tak hormony...progesteron(chociaz w pl robi sie w 2 fazie cyklu) a tutaj teraz mi kazala

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
uciekam spać sloneczka !!!!!!! strasznie sie martwiłam o męza bo on zawsze dzwoni pare razy dziennie i zawsze po pracy jeszcze ze 3 razy a dziś od rana nie dał znaku i niedawno próbowałam sie chyba z godzinę dodzwonić i NIC, normalnie brzuch od razu z nerwów zaczął boleć ,bo człowiek ma różne mysli od razu, no ale sie okazało że......... spał, no jak usłyszałam jego głos to taka ulga ale opieprzyłam ile wlezie od razu !!!!!!!!!!!!! ehhhhhhh!!!!!!!!!!
zagubiona naprawde jak na początek to wychodzi Ci to perfect !!!!!!!!!!!!!! to za jakiś czas to np sukieneczka to bedzie pikuś i bedziesz z zamkniętymi oczami sobie dziergać
Ogólnie to ja sie cieszę ze młodo wyglądam no ale dziś to naprawde spotkałam sie pierwszy raz z taka bezczelnośćią i to od dorosłej osoby nie szczyla !!!!!!!!!!!!!!!! kurcze to moze ludzie tak mnie odbierają ze moze mam z 18 lat a dziecko se machnęłam w wieku 16
Dobranoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zagubiona naprawde jak na początek to wychodzi Ci to perfect !!!!!!!!!!!!!! to za jakiś czas to np sukieneczka to bedzie pikuś i bedziesz z zamkniętymi oczami sobie dziergać

Ogólnie to ja sie cieszę ze młodo wyglądam no ale dziś to naprawde spotkałam sie pierwszy raz z taka bezczelnośćią i to od dorosłej osoby nie szczyla !!!!!!!!!!!!!!!! kurcze to moze ludzie tak mnie odbierają ze moze mam z 18 lat a dziecko se machnęłam w wieku 16

Dobranoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
cześć Katy nie martw się wyniki będziesz miała do 10 dni na pewno ja niedawno przechodziłam tutaj w UK operacje wycięcia woreczka z kamieniami przez miesiąc robiono mi różne badania między innymi na tarczycę bo kiedyś miałam niedoczynność i mase innych kurcze kilka dni jeździłam i mi robili blleee
a wyniki były nawet wcześniej coś ok 2 dni tylko oni sobie tyle czasu dają jakby cuś
Joweg kochanie trzymaj się będzie dobrze uwierz w to !!!
a wyniki były nawet wcześniej coś ok 2 dni tylko oni sobie tyle czasu dają jakby cuś
Joweg kochanie trzymaj się będzie dobrze uwierz w to !!!
KatyB
Fanka BB :)
Tak Aniu tylko to dopiero poczatek leczenia tutaj a na razie mam zrobiona tylko krew a pierwsz wizyte mialam w listopadzie!!!!! W takim tempie to umre zanim mnie zaczna leczyc.....a tutaj podobno po roku leczenia jest 3 podejscia do zaplodnienia pozaustrojowego za darmo......a jak tyle im zajmuje krew to ja juz nic nie mowie 

Jane ty z winkiem zaczynasz weekend a ja z pączkiem

Jane ty z winkiem zaczynasz weekend a ja z pączkiem

gosiulek73
mama K&K&A
reklama
Podziel się: