reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katyB- tak tak heheh az plakalam ze on ma a ja nie hehhehe ale niewiem czy to za dobrze , moze maz ma naprawde te przerzuty sdltego ma ta bete sama jzuz nie wiem :/

reklama
Joweg co Ty Dziewczyno musisz przeżywać? Bardzo,bardzo Ci współczuję i życzę zdrówka dla męża:tak:

Kasiu masz rację,niektórzy są gorsi od zwierząt...i to kobiety,dziewczyny...matki

katy a co do za badania dokładnie robisz? Hormony?

O wiatm

Tak hormony...progesteron(chociaz w pl robi sie w 2 fazie cyklu) a tutaj teraz mi kazala :szok::baffled:tarczyca i mase innych ktorych okreslen za cholere nie moglam znalezc w slownikach i na necie ....wyniki za 10 dni ale z ich tempem to nie wiem kiedy bede wiedziec

uciekam spać sloneczka !!!!!!! strasznie sie martwiłam o męza bo on zawsze dzwoni pare razy dziennie i zawsze po pracy jeszcze ze 3 razy a dziś od rana nie dał znaku i niedawno próbowałam sie chyba z godzinę dodzwonić i NIC, normalnie brzuch od razu z nerwów zaczął boleć ,bo człowiek ma różne mysli od razu, no ale sie okazało że......... spał, no jak usłyszałam jego głos to taka ulga ale opieprzyłam ile wlezie od razu !!!!!!!!!!!!! ehhhhhhh!!!!!!!!!!

zagubiona naprawde jak na początek to wychodzi Ci to perfect !!!!!!!!!!!!!! to za jakiś czas to np sukieneczka to bedzie pikuś i bedziesz z zamkniętymi oczami sobie dziergać :tak:

Ogólnie to ja sie cieszę ze młodo wyglądam no ale dziś to naprawde spotkałam sie pierwszy raz z taka bezczelnośćią i to od dorosłej osoby nie szczyla !!!!!!!!!!!!!!!! kurcze to moze ludzie tak mnie odbierają ze moze mam z 18 lat a dziecko se machnęłam w wieku 16

Dobranoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć Katy nie martw się wyniki będziesz miała do 10 dni na pewno ja niedawno przechodziłam tutaj w UK operacje wycięcia woreczka z kamieniami przez miesiąc robiono mi różne badania między innymi na tarczycę bo kiedyś miałam niedoczynność i mase innych kurcze kilka dni jeździłam i mi robili blleee
a wyniki były nawet wcześniej coś ok 2 dni tylko oni sobie tyle czasu dają jakby cuś :)

Joweg kochanie trzymaj się będzie dobrze uwierz w to !!!

Tak Aniu tylko to dopiero poczatek leczenia tutaj a na razie mam zrobiona tylko krew a pierwsz wizyte mialam w listopadzie!!!!! W takim tempie to umre zanim mnie zaczna leczyc.....a tutaj podobno po roku leczenia jest 3 podejscia do zaplodnienia pozaustrojowego za darmo......a jak tyle im zajmuje krew to ja juz nic nie mowie :eek::eek::eek:

Jane ty z winkiem zaczynasz weekend a ja z pączkiem :-D:-D:-D

reklama
katy nie martw się może sprawnie pójdzie jednak?

no ja z winkiem i chipsami:zawstydzona/y: a miałam nie jeść ale ja je tak uwielbiam, że czasami sobie odpuszczam...

gosiulek super hahaha:-)

Do góry