reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny, może któraś mi doradzi. Trochę martwię się tymi plamieniami, które mam od 5 dni. @ to to nie jest (tempka jeszcze w wyższej strefie, inny kolor, mało tego no i szyjka też wysoko). Czytałam na necie, że to może być za mało progesteronu. Zastanawiam się czy nie iść do ginki, mówiła, że mam przyjść jak przez rok nic się nie wykluje, ale trochę mnie to martwi.

reklama
Ania - mi się chce spać bo się obżarłam jak bąk :sorry2: .... ale pogoda też robi swoje :tak:

Dzoana - ja to bym poszła do gina po skierowanie na badania, no albo zrób prywatnie i będziesz wiedziała na czym stoisz, bo jeśli faktycznie jest czegoś za mało albo za dużo to lepiej od razu sobie pomóc niż się co miesiąc dołować

torebka którą obecnie nosiłam P1210084.jpg

nowa torebka P1210093.jpg

hejka jestem ale też ledwo siedzę, coś jest dzisiaj takiego w powietrzu, że wszystkim chce się spać..

karolek trzymam kciuki za bladziochę, żeby nie była już cieniem :tak:

bobo udanej zabawy i wszystkiego najlepszego
slub8.gif

dzoana to rzeczywiście chyba nie jest ok. A ja właśnie kupiłam sobie castagnus i na ulotce jest napisane, że właśnie reguluje cykle w których są plamienia śródcyklowe. Może sobie to spróbujesz zażywać? Ale do g lepiej też iść bo tak naprawdę nie wiadomo co to jest.

ja mam ochotę na lody czekoladowe i truskawkowe zaraz mój M pojedzie do lidla bo te lubię najbardziej i sobie zjem ale język to mi zaraz ucieknie :-p

Zapisałam się do ginekolog na NFZ, w końcu płace składki, więc chociaż z tego skorzystam. Wizyta bezpłatna, więc dopiero na 01.03:-( Co prawda to nie moja stara lekarka ( która niestety przyjmuje tylko prywatnie), ale bardzo polecana przez koleżanki. Do tego czasu pewnie uzbieram kolejny wykres do pokazania:-(

O widze ze duzo naprodukowalyscie ale nie mam teraz czasu nadrabiac wiec zrobie to jutro bo teraz musze sie zbierac pomalu bo wychodzimy ze znajomymi do Chinczyka :-)

reklama
no najgorsze ze te wizyty zawsze takie odległe... ja do prywatnego musze czekac na wizytę 1,5 miesiąca :szok:

Ja do mojej lekarki mam krótkie terminy czekania (około 1 tygodnia), ale ona tylko prywatnie, więc musiałabym zapłacić 90zł.
Kiedy powinnam zrobić test na progesteron, domyślam się, że podczas fazy lutealnej.

Do góry