reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAJCIE DZIEWCZYNKI

LORELAIN KAROLEKK jeszcze raz gratulacje no i prosze o fluidki ciazowe
:-D:-D:-D

Karolcia chyba bedzie jednak ten Hubercik :-) baw sie kochana jeszcze jak mozesz bo pozniej to bedzie juz gorzej no i ciesze sie ze dobrze sie czujesz a kilogramy etam same pozniej gdzies znikna jak maly bedzie wisial na cycusiu :-D

Katy matko jak cie zobaczylam na tym zdjeciu to tez sie wystraszylam :szok: dobrze ze to tylko photoschop ;-);-);-) a swoja droga kiedys tak wygladalam a zdjecia z tamtego czasu zakopane w szafie . Ja teraz to mam naturalne odczudzanie typu okropny stres:-(

Ilonko no maly juz dzisiaj nie ma temp i zadnych chrostek wiec to nie trzy dniowka nie wiem poprostu cos sie rozwijalo ale organizm na szczescie zwalczyl sam chorobe. A jak tam Jasiu ???? zycze zdrowka

Malami zajrzyj pod swoj wykres :-)

A ja tylko czekam na @ od 4 dni brzuch boli na maksa a najciekawsze jest to ze przed @ boli a w czasie @ juz nie :baffled: Lorelain jezeli moje wykresy wygladaja jak ciazowe to juz nawet sobie nie wyobrazam jak bedzie wygladac naprawde ciazowy wykres :baffled::baffled::baffled:

MILEGO PONIEDZIALKU no nie dlugo to zostane sama w staraczkach :-:)-:)-(

reklama
losiczko no u mnie skok ale czy cos z tego bedzie wątpię :( owulki tak jakby nie było bo i tego śluzu.....wcale,no chyba ze owu była wczesniej wtedy co pisałam ze ten sluz z elementami różowego( brudno różowego ) czyli 12 dna cyklu,a u Ciebie ładny wykresiki :)

Ostatnia edycja:
Wiewióra- uszy do góry. Ty teraz wyprostuj wszystkie swoje sprawy i juz spokojna zobaczysz jak Ci pójdzie ;) Wierzę w to bardzo bardzo... Dobrze, że z małym już dobrze. :) I sama to Ty nie zostaniesz, bo ja się nigdzie stąd nie wybieram. Próbowałam nawet się wkręcić do wrześniówek, ale jakoś tak nie potrafię chyba i bardzo mało się tam udzielam- tu jestem niemal stale ;)
Skąd wiesz, że Hubcio jednak?

małami- za wcześnie by spisać ten cykl na straty- oj za wcześnie ;) trzymam kciuki.

Lorelain, GRATULACJE!!! Na pewno jesteś przeszczęśliwa, oby wszystko było ok i dzidzia spokojnie się rozwijała &&&&&&&&&&&&&&
Karolekk, no widać te II jak w mordę strzelił:tak:

Jest kolejna seria serialu Spartacus Vengeance, właśnie sobie załączyłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain gratulacje!!! aaaa suuper, trzymam kciuki za wszystko, ależ faaajnie! :))

a ja przed testowaniem nie miałam szczególnych objawów, tylko jajnik mnie bolał, ale mogłabym powiedzieć, że jak na @ i nic. Nawet miałam uczucie takiej jakby wilgotności jak na @ i zrobiłam 2 i 4 dni po spodziewanym terminie :)
zresztą w ogóle u mnie objawy to potem, tylko ból podbrzusza i jajnika były, od 7 tyg. doszedł ból cycusiów no i ciągle bym spała, ostatnio to tyle spię, że szok.
W zasadzie mogłabym w ogóle nie wstawać :)

Karolek suuuuper! :))) są mocniejsze! :))

Karolina haha widzę, że weekend pełen wrażeń, u nas rodzice i jedni i drudzy poinformowani, wszyscy szczęśliwi :) było mega miło i mega fajnie :) tylko ja bym ciągle spała :D

i co ja miałam jeszcze napisać... nie umiem Was nadrobić :D

Witam Was kochane!! 1126.gif

Dawno mnie nie było, ale musiałam swoje w kącie wypłakać... Podczas ostatniego cyklu powiedziałam sobie, że będzie to mój ostatni cykl starankowy i jeśli się nie uda, to odkładamy staranka na po ślubie... Mam troszkę nadprogramowych kilogramków do zrzucenia i nawet z obecną wagą do ślubu bym nie poszła a co dopiero po ewentualnej ciąży. Dlatego chciałam mieć trochę czasu na zrzucenie wagi :hmm: I tak się teraz zastanawiam co robić bo bardzo chcę tego dzidziusia... 18.png

losiczka Ty się nie martw, że zostaniesz sama ;-) Masz o tyle dobrą sytuację, że masz krótkie cykle i u Ciebie 3 cykle starankowe a u mnie dwa ;-)
Lorelain kochana z całego serduszka gratuluje Ci II kreseczek!! :-) Ty to jesteś płodna nie ma co!! :-)
Karolekk krechy coraz ciemniejsze!! :-) Super!! Już można Ci gratulować? :-)
Karolinka prezenty dla dziadków fajne!! Ale mieli niespodziankę! ;-)
Malami widzisz doczekałaś się skoczku a jak był skok to i owulka też ;-) Teraz trzymamy kciuki!!;-)
Katy dziękuje, że się tak o mnie martwiłaś, jesteś niezastąpiona!! przytulam.gif
Dzoana nie tak miało być... Byłam prawie pewna, że u Ciebie fasolka ehhh :-( Może idź do gina i sprawdź o co chodzi z tymi plamieniami...

Suonko, ja wczoraj sobie powiedziałam, że mam dość starań, że po prostu nie mogę, dla mnie ten cykl był prawie pewniakiem. Wczoraj jak zobaczyłam, że @ przyszła to strasznie się załamałam Do dzisiaj jestem struta, jak sobie myślę, że muszę do pracy iść, echh. Mam wrażenie, że nie doczekam się tych II.

hej, co to za doliny????
Dziewczyny- nikt nam nie mówil, że będzie łatwo i pójdzie szybko. :) trzeba swoje wystać w kolejce i wypłakać za każdym razem jak @ przyłazi. :)
Nawet się nie obejrzycie jak będziecie sie pakować na porodówkę ;)
I tego Wam oczywiście życze z całego serdusia ;)

Dzoana kochana ja czuje to samo... Mam wrażenie, że wszystkie zachodzą tylko nie ja... To będzie już siódmy cykl starankowy, nie sądziłam, że to będzie tyle trwało i będzie takie trudne... Czasem myślę, że ja nigdy nie ujrzę tych II kresek na teście, nigdy nie będę czuć dzidzi w brzuszku, dlatego myślę czy się nie poddać Zobacz załącznik 428619

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Dziewczynom z Warszawy mogę polecić dr Feduniva - ginekolog położnik, przyjmuje prywatnie a na co dzień pracuje w św. Zofii. Bardzo chwalony jako lekarz prowadzący ciąże. Rozpisał mi wszystkie badania, rozrysował co i jak, kazał zbadać też męża ("bo to nie tylko kobieta powinna się stresować płodnością") i dał mi dużo nadziei...badania mam dobre, muszę jeszcze sprawdzić drożność jajników.

Więc proszę się nie martwić, że ktoś tu zostanie sam, bo coś czuję, że ja trochę tu "pomieszkam"...

Do góry