losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE DZIEWCZYNKI
LORELAIN KAROLEKK jeszcze raz gratulacje no i prosze o fluidki ciazowe

Karolcia chyba bedzie jednak ten Hubercik :-) baw sie kochana jeszcze jak mozesz bo pozniej to bedzie juz gorzej no i ciesze sie ze dobrze sie czujesz a kilogramy etam same pozniej gdzies znikna jak maly bedzie wisial na cycusiu
Katy matko jak cie zobaczylam na tym zdjeciu to tez sie wystraszylam
dobrze ze to tylko photoschop ;-);-);-) a swoja droga kiedys tak wygladalam a zdjecia z tamtego czasu zakopane w szafie . Ja teraz to mam naturalne odczudzanie typu okropny stres:-(
Ilonko no maly juz dzisiaj nie ma temp i zadnych chrostek wiec to nie trzy dniowka nie wiem poprostu cos sie rozwijalo ale organizm na szczescie zwalczyl sam chorobe. A jak tam Jasiu ???? zycze zdrowka
Malami zajrzyj pod swoj wykres :-)
A ja tylko czekam na @ od 4 dni brzuch boli na maksa a najciekawsze jest to ze przed @ boli a w czasie @ juz nie
Lorelain jezeli moje wykresy wygladaja jak ciazowe to juz nawet sobie nie wyobrazam jak bedzie wygladac naprawde ciazowy wykres 

MILEGO PONIEDZIALKU no nie dlugo to zostane sama w staraczkach :-
-
-(
LORELAIN KAROLEKK jeszcze raz gratulacje no i prosze o fluidki ciazowe

Karolcia chyba bedzie jednak ten Hubercik :-) baw sie kochana jeszcze jak mozesz bo pozniej to bedzie juz gorzej no i ciesze sie ze dobrze sie czujesz a kilogramy etam same pozniej gdzies znikna jak maly bedzie wisial na cycusiu

Katy matko jak cie zobaczylam na tym zdjeciu to tez sie wystraszylam

Ilonko no maly juz dzisiaj nie ma temp i zadnych chrostek wiec to nie trzy dniowka nie wiem poprostu cos sie rozwijalo ale organizm na szczescie zwalczyl sam chorobe. A jak tam Jasiu ???? zycze zdrowka
Malami zajrzyj pod swoj wykres :-)
A ja tylko czekam na @ od 4 dni brzuch boli na maksa a najciekawsze jest to ze przed @ boli a w czasie @ juz nie

MILEGO PONIEDZIALKU no nie dlugo to zostane sama w staraczkach :-