reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

a to fakt, ja lubię tę dietę, bo dla mnie jest bardzo smaczna i mam pretekst, żeby w domu było dużo oliwek, suszonych pomidorów, fety itd ;) a mój mężulo też się nią zachwyca, tylko dodaje do każdego dania ziemniaki ;P

dobranoc wszystkim :)

reklama
anisiaj dzieki,zaraz sobie poczytam
katy troszke jest..:zawstydzona/y:,tazke kochana 3 okrazenia wiecej,jak bedziesz biegala za mnie :-D
ostatnio jest moda na zumbe,musze sobie w necie poszukac i zaczne tanczyc..do poludnia jestem sama w domu,to sobie moge poskakac :tak:

Jane no to dobrze :tak::tak::tak: bo juz myslalam ze masz takie szalone pomysly, Rozia milego relaxu ;-) na mnie woda dziala kojaco :-)
Anisiaj napewno poczytam tylko jutro bo bede miec wiecej czasu i tvbedzie wylaczony a ja bede miec cisze do okola:tak:
Ja tutaj bym biegala na zewnatrz bo sa parki i piekne rejony ale sie boje za duzo szajbusow do okola a majac na uszach muzyke nawet bym nie wiedziala jesli ktos by sie za mna lecial
W domu bezpieczniej :tak:a orbiterka tez mam z odzysku juz chyba 8 lat temu go przytachalam bo komus obcieralo to kolo z tylu...moj m rozkrecil, nasmarowal i takim oto sposobem mam orbiego
Ja po prawie 5 czy 6 miesiacach na liczniku mialam 10 kg mniej a to zdj z koncowego etapu jak szukalam kiecki na wesele do PL ja w kiecce.jpg

Madlen bylam na niej jest mega fajna :tak:ale spocilam sie jak pies...dala nam popalic instruktorka ..bieznia przy tym to pikus....jedna lekcja kosztuje 5 funtow
A to z YT laska wymiata ZUMBA® Fitness!!! - YouTube

Pa Jane do jutra!!!!!!!!!!!
Anisiaj spij slodko :)

Ostatnia edycja:
katy jaka ty laska jestes ,wow :tak:
u nas kosztuje chyba 6 ,ale przewanie jest popoludniu,a ja wtedy nie mam co z dzieciakami zrobic,wiec mi najlepiej pasuje do poludnia jak sa w szkole..ale pewnie w necie cos znajde i mam za free :-D

katy jaka ty laska jestes ,wow :tak:
u nas kosztuje chyba 6 ,ale przewanie jest popoludniu,a ja wtedy nie mam co z dzieciakami zrobic,wiec mi najlepiej pasuje do poludnia jak sa w szkole..ale pewnie w necie cos znajde i mam za free :-D

Madlen Bylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Zapuscilam sie jak zubr w Puszczy bialowieskiej :-D:-D:-D

ach tam bylam..jestes !!! ;-)
no ja tez sie zapuscilam...i zle mi z tym..jeszcze jak dzieciaki moje byly male to biegalam za nimi po placach zabaw,a teraz..tylek rosnie..
fajnie maja te kobiety,ktore chudna od seksu..no ja niestety do nich nie naleze..seksu duzo ,ale kg nie znikaja :no::wściekła/y::-D

katy a ty chyba mialas ostatnio jakies badania ?? sa juz wyniki ?/

Ostatnia edycja:
Mykam spac bo jutro znow zaspie.....pa do jutra!!!!!!!!!!!!

smiley15.gif
No a tak na koniec to jeszcze cos smiesznegoPewna pani zrobila prawo jazdy, uczyl ja szwagier, nieraz zdarzala sie sytuacja w ktorej dziekowala innym kierowcom swiatlami awaryjnymi dopiero po trzech latach kapnela sie ze robila to za pomoca OGRZEWANIA TYLNEJ SZYBY
smiley12.gif
smiley12.gif
smiley12.gif

Madlen wyniki za 9 dni dopiero

reklama
Do góry