reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
czesc dziewczyny :)

no i pierwszy cykl staranek za mna, czekam na @ ktora ma nadejsc jutro, zrobilam dzis tescik (wieeeem, wieeeem...) i negatywny :(
poza tym nie "czuje" sie w ciazy, widzialam, ze czasem dziewczyny pisza, ze po prostu wiedzialy, u mnie zero takich odczuc

jedyne co mnie zastanawia to to, ze bardzo dobrze sie czuje, zadnych boli glowy, mdlosci czy zawrotow glowy (a mialam tak przez ostatnie 2 cykle przed @), piersi nie bola tez, ale to jak wiadomos ie zmienia jak sie czujemy przed @ takze to jeszcze o niczym nie swiadczy

poza tym mimo, ze czuje, ze mam "mokro" juz od owulacji, to sluzu niezbyt duzo i taki bialy, gesty
takze jutro jak zawita @ to wszystko sie wyjasni
wiem, ze to dopiero pierwszy cykl staranek, ale ponoc pierwszy najbardziej boli jak nie wyjdzie

takze jutro jeszcze zamelduje co i jak i potem zaczynamy staranta po raz drugi :)

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia :)

Anisiaj testy zamawiamy na alegro ale dziewczyny musza ci podac linka bo ja sie na tym nie znam :-( mi osobiscie wtajemniczona sasiadka zamawiala :-D

Malami no ja czuje ze owulka byla jednak na 13 dc bo wieczorem tempke mialam jak przed owu 36,4 a na 14 dc bylo juz 37 st ale to tylko jeden dzien cyklu pewnie bez znaczenia cykl bedzie pewnie 26 d :-)

krak no to witaj w klubie negatywnych testow :-D

hej kochane!

zabieram się za nadrabianie a potem wejdę na dłużej!

u mnie dzisiaj też mała dolina. i póki co brak weny do wszystkiego

krak niestety boli za każdym razem, jak pojawia się @ :-(
kurczę forum na bb działą jak narkotyk. zamiast pilnie pracować, co chwilkę sprawdzam czy ktoś napisał coś nowego :-p:-p:-p

liju ja szyje w domu :-) wiec wyglada to tak szycie, komuter, picie, amciu malemu i znowu szycie komputer itd itp:-D:-D:-D

ja uzywam rteciowy jak chcesz cos dopisac to edytuj post kochana

wiecie co im więcej nas jest do pocieszania i doradzania tym bardziej nas kusi wcześniejsze testowanie ;)

anisia- ja tak czuję, chociaz mój mąż mówi, że Jagódka będzie :) okaże się we wrześniu ;)
jak widzę tego człowieka to mi się po prostu nóz w kieszeni otwiera i wylącznie dla zasady go nie trawię. nie cierpię fałszu, obłudy, cynizmu, a on jest ucieleśnieniem tego wszystkiego. bleeee.... wrrrr..... nawet nie chcę o nim myśleć bo sie denerwuję, ale qrcze jakoś bedę musiała to przetrwać ;(
czym Cie Twój szwagier wkurza?

reklama
Karolina - tym, że jest taki a nie inny ;) Krytykuje mojego P. na każdym kroku, do mnie się przychrzania, że jestem karierowiczką, komentuje wszystko - od naszej tapety po psa. Jest strasznym meciarzem, uważa, że miejsce kobiety jest w kuchni no i uwaga, uwaga - wziął ślub po 4 miesiącach znajomości, bo nie chciał, żeby jego młodszy brat był przed nim ;)

Córcia Jagódka, a syn?:)

jestem głupia, zrobiłam test mimo 19 dnia cyklu, głupia głupia głupia. No i teraz wmawiam sobie, że coś widać ;) Musze iść ze sobą do specjalisty ;)))))

Do góry