reklama
K
krak8686
Gość
czesc dziewczyny 
no i pierwszy cykl staranek za mna, czekam na @ ktora ma nadejsc jutro, zrobilam dzis tescik (wieeeem, wieeeem...) i negatywny
poza tym nie "czuje" sie w ciazy, widzialam, ze czasem dziewczyny pisza, ze po prostu wiedzialy, u mnie zero takich odczuc
jedyne co mnie zastanawia to to, ze bardzo dobrze sie czuje, zadnych boli glowy, mdlosci czy zawrotow glowy (a mialam tak przez ostatnie 2 cykle przed @), piersi nie bola tez, ale to jak wiadomos ie zmienia jak sie czujemy przed @ takze to jeszcze o niczym nie swiadczy
poza tym mimo, ze czuje, ze mam "mokro" juz od owulacji, to sluzu niezbyt duzo i taki bialy, gesty
takze jutro jak zawita @ to wszystko sie wyjasni
wiem, ze to dopiero pierwszy cykl staranek, ale ponoc pierwszy najbardziej boli jak nie wyjdzie
takze jutro jeszcze zamelduje co i jak i potem zaczynamy staranta po raz drugi
pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia
no i pierwszy cykl staranek za mna, czekam na @ ktora ma nadejsc jutro, zrobilam dzis tescik (wieeeem, wieeeem...) i negatywny
poza tym nie "czuje" sie w ciazy, widzialam, ze czasem dziewczyny pisza, ze po prostu wiedzialy, u mnie zero takich odczuc
jedyne co mnie zastanawia to to, ze bardzo dobrze sie czuje, zadnych boli glowy, mdlosci czy zawrotow glowy (a mialam tak przez ostatnie 2 cykle przed @), piersi nie bola tez, ale to jak wiadomos ie zmienia jak sie czujemy przed @ takze to jeszcze o niczym nie swiadczy
poza tym mimo, ze czuje, ze mam "mokro" juz od owulacji, to sluzu niezbyt duzo i taki bialy, gesty
takze jutro jak zawita @ to wszystko sie wyjasni
wiem, ze to dopiero pierwszy cykl staranek, ale ponoc pierwszy najbardziej boli jak nie wyjdzie
takze jutro jeszcze zamelduje co i jak i potem zaczynamy staranta po raz drugi
pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Anisiaj testy zamawiamy na alegro ale dziewczyny musza ci podac linka bo ja sie na tym nie znam :-( mi osobiscie wtajemniczona sasiadka zamawiala 
Malami no ja czuje ze owulka byla jednak na 13 dc bo wieczorem tempke mialam jak przed owu 36,4 a na 14 dc bylo juz 37 st ale to tylko jeden dzien cyklu pewnie bez znaczenia cykl bedzie pewnie 26 d :-)
krak no to witaj w klubie negatywnych testow

Malami no ja czuje ze owulka byla jednak na 13 dc bo wieczorem tempke mialam jak przed owu 36,4 a na 14 dc bylo juz 37 st ale to tylko jeden dzien cyklu pewnie bez znaczenia cykl bedzie pewnie 26 d :-)
krak no to witaj w klubie negatywnych testow

liju
Fanka BB :)
krak niestety boli za każdym razem, jak pojawia się @ :-(
kurczę forum na bb działą jak narkotyk. zamiast pilnie pracować, co chwilkę sprawdzam czy ktoś napisał coś nowego

kurczę forum na bb działą jak narkotyk. zamiast pilnie pracować, co chwilkę sprawdzam czy ktoś napisał coś nowego

liju
Fanka BB :)
a poradźcie czy nadal używać termometru rtęciowego, czy lepiej zamówić jakiś wypaśny elektryczny (jaki konkretnie byłby dobry?)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
liju ja szyje w domu :-) wiec wyglada to tak szycie, komuter, picie, amciu malemu i znowu szycie komputer itd itp

ja uzywam rteciowy jak chcesz cos dopisac to edytuj post kochana

ja uzywam rteciowy jak chcesz cos dopisac to edytuj post kochana
K
karol_in-a
Gość
wiecie co im więcej nas jest do pocieszania i doradzania tym bardziej nas kusi wcześniejsze testowanie 
anisia- ja tak czuję, chociaz mój mąż mówi, że Jagódka będzie
okaże się we wrześniu 
jak widzę tego człowieka to mi się po prostu nóz w kieszeni otwiera i wylącznie dla zasady go nie trawię. nie cierpię fałszu, obłudy, cynizmu, a on jest ucieleśnieniem tego wszystkiego. bleeee.... wrrrr..... nawet nie chcę o nim myśleć bo sie denerwuję, ale qrcze jakoś bedę musiała to przetrwać ;(
czym Cie Twój szwagier wkurza?
anisia- ja tak czuję, chociaz mój mąż mówi, że Jagódka będzie
jak widzę tego człowieka to mi się po prostu nóz w kieszeni otwiera i wylącznie dla zasady go nie trawię. nie cierpię fałszu, obłudy, cynizmu, a on jest ucieleśnieniem tego wszystkiego. bleeee.... wrrrr..... nawet nie chcę o nim myśleć bo sie denerwuję, ale qrcze jakoś bedę musiała to przetrwać ;(
czym Cie Twój szwagier wkurza?
reklama
Karolina - tym, że jest taki a nie inny
Krytykuje mojego P. na każdym kroku, do mnie się przychrzania, że jestem karierowiczką, komentuje wszystko - od naszej tapety po psa. Jest strasznym meciarzem, uważa, że miejsce kobiety jest w kuchni no i uwaga, uwaga - wziął ślub po 4 miesiącach znajomości, bo nie chciał, żeby jego młodszy brat był przed nim 
Córcia Jagódka, a syn?
jestem głupia, zrobiłam test mimo 19 dnia cyklu, głupia głupia głupia. No i teraz wmawiam sobie, że coś widać
Musze iść ze sobą do specjalisty
))))
Córcia Jagódka, a syn?
jestem głupia, zrobiłam test mimo 19 dnia cyklu, głupia głupia głupia. No i teraz wmawiam sobie, że coś widać
Podziel się: