ja też ją robiłam, ale mnie nie pasuję takie żywienie i w sumie trochę mi zdrowie podupadło, bo kamyki mi się chyba pojawiły i zaczęły sypać się włosy i paznokcie, a ja mam normalnie dość mocne paznokcie. Poczytam o tej diecie south beach
reklama
Sama radość
Ale to niesprawiedliwe,że my musimy znosić najgorsze, a nasi m umywają rączki. No ale za to to my możemy nosić maleństwa pod serduszkiem
Pocieszyłaś mnie
Teraz u ciebie już naprawdę musi być dobrze, te objawy mówią same za siebie
Kiedy chcesz iść na L4?
Ja nie mogę nic złego powiedzieć na Dukana, może to zależy od tego ile dni się robi itd. Ja robiłam 3 białkowe i 4 białkowo-warzywne i nic złego się nie działo.
Co do tej lutki to ja tylko piszę że coś mi się obiło o uszy (oczy), coś mi się wydawało, że ktoś tak kiedyś pisał. ;-)
Lorelain, pewnie jeszcze nie myślisz o konkretach. Byle do wizytki
))

Ja nie mogę nic złego powiedzieć na Dukana, może to zależy od tego ile dni się robi itd. Ja robiłam 3 białkowe i 4 białkowo-warzywne i nic złego się nie działo.
Co do tej lutki to ja tylko piszę że coś mi się obiło o uszy (oczy), coś mi się wydawało, że ktoś tak kiedyś pisał. ;-)
Lorelain, pewnie jeszcze nie myślisz o konkretach. Byle do wizytki
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
ktoras z was pytala o roznice miedzy dupkiem a lutka, luteina wspomaga poza podtrzymaniem ciazy szyjke macicy by nie "puscila" dupek tylko wspomaga ciaze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
Fanka BB :)
Roszpunka - no rewelacyjnie byłoby pójść 07 lutego, ale nie wiem czy mi lekarz wystawi ... a po drugie trochę się boje że pójdę na l4 a tu się nie uda i nagle trzeba będzie wrócić do pracy do tych wkurzonych ludzi
Ilonka - tak biorę po jednej tabletce duphaston , więc w sumie to bardzo mała dawka
edit;
hmmmmm no ja zawsze myślałam że duphaston od luteiny nie różni się niczym poza "dawką" progesteronu w jednej tabletce. Przecież jedno i drugie to progesteron więc funkcję powinno spełniać taką samą ...
Ilonka - tak biorę po jednej tabletce duphaston , więc w sumie to bardzo mała dawka

edit;
hmmmmm no ja zawsze myślałam że duphaston od luteiny nie różni się niczym poza "dawką" progesteronu w jednej tabletce. Przecież jedno i drugie to progesteron więc funkcję powinno spełniać taką samą ...
liju
Fanka BB :)
ja dukana stosowałam rok temu, ale mi tez odbiło się na nerkach, włosach, paznokciach i cerze. teraz planuję dużo zielonego i odkurzę na razie rowerek stacjonarny, nazywany przez mojego P. wieszakiem ;-)
a luteinę i duphaston przepisał wam lekarz czy same postanowiłyście brać? przepraszam za pytanie, ale nie orientuję się w tym :/
a luteinę i duphaston przepisał wam lekarz czy same postanowiłyście brać? przepraszam za pytanie, ale nie orientuję się w tym :/
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
rozia jakos nie mam weny do pisania
rozia jak masz problemy z paznokciami, włosami i ogólnie ze zdrowiem to lepiej nie rób diety tylko zdrowo się odżywiaj w racjonalnych ilościach i nie jedz słodyczy. A swoją drogą ja po tych witaminkach mam super włosy i paznokcie. Wiesiołek biorę od tygodnia i widzę poprawę
i mi na cerę też dobrze działa bo ja mam bardzo wrażliwą, alergiczną.
a co do temp. dziewczyny to trochę wam zazdroszczę że już nie musicie mierzyć i właśnie się zastanawiałam jak to jest z tym mierzeniem w ciąży?? Czy jest potrzeba mierzyć ??

a co do temp. dziewczyny to trochę wam zazdroszczę że już nie musicie mierzyć i właśnie się zastanawiałam jak to jest z tym mierzeniem w ciąży?? Czy jest potrzeba mierzyć ??
Z
zZagubiona
Gość
ja nie mierze temperatury mierzylam do II kresek i dalam sobie spokoj
reklama
Podziel się: