reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka :-D:-D:-D,odpoczywaj ile tylko sie da ;-)
lori ja cie podziwiam,ze ty jeszcze przed mezem nie wygadalas sie :szok:
u mnie maz wiedzial jako 1szy i od razu ,kiedy test pokazal 2krechy

reklama
ilona dzięki, tak właśnie myślałam. mi cykl temu gin dała dupka (dostałam do ręki w gabinecie, dlatego nie byłam pewna czy na receptę).
lorelain podziwiam, bo ja bym minuty nawet nie wytrzymała. od razu bym się wygadała przed P. :rofl2:
życzę Wam miłej nocki. idę poprzytulać się wreszcie ;-) do jutra

No dobra to jeszce raz.....
Agnes moja dietka ma sie calkiem nie zle poza planem byl tylko golabek siostry ale ciacha nie tkniete.....jestem dumna z siebie
Madlen dzisiaj przerwa ale jutro nadrobie i za ciebie i za siebie...od czasu do czasu odzywa sie sciegno Achillesa wiec musze cwiczyc z opaska
Scotland bidulko wracaj szybko do zdrowia
Lorelain tamte kreski mialas slabe nawet kolejne a te masz piekne i napewno mina meza bedzie nieziemska
Losiczka ty uz sie tak nie obstawiaj na zapas tymi pampersami bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc a cyculek na pewno bedzie ok i juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Liju fajnie ze do nas dolaczylas
Malami toz to barbazynstwo wrzucac takie pysznosci kiedy ja na diecie :-D

Jane kochana to Acard jest to lek na rozrzedzenie krwi co spowoduje ze nie beda sie robic mikrozakrzepy ktore przeszkadzaja w zagniezdzeniu, macica jest lepiej ukrwiona wiec zarodek ma lepsze srodowisko do zagniezdzenia :tak:

Witam laseczki:)

Lorelain i Karolek gratuluję bardzo bardzo:-D:-D:-D

Ale wy piszecie,nadążyć za wami..... ech
Jeżeli są nowe staraczki to witam:)
Mnie wczoraj całe popołudnie bolał brzuch,myślałam,że to te skurcze braxtona,ale one puszczają po godzie,dwóch a mnie całe popołudnie bolał:(
Dziś już lepiej
Miałam dziś w sklepie przygodę hehe stałam w kolejce na stoisku mięsnym,tam zawsze jest sporo ludzi i pani ekspedientka przeprosiła klientki ,powiedziała,że najpierw tą panią ciężarną obsłuży i podeszła do mnie.Aż mi głupio sie zrobiło bo nagle wszyscy na mnie spojrzeli a te co stały przede mną to oczywiście patrzyły z taką pogardą....

Miałam dziś w sklepie przygodę hehe stałam w kolejce na stoisku mięsnym,tam zawsze jest sporo ludzi i pani ekspedientka przeprosiła klientki ,powiedziała,że najpierw tą panią ciężarną obsłuży i podeszła do mnie.Aż mi głupio sie zrobiło bo nagle wszyscy na mnie spojrzeli a te co stały przede mną to oczywiście patrzyły z taką pogardą....

ViolaPop jedyna rada na takich ludzi to się nie przejmować (olewka :-)) i korzystać jak Cię przepuszczają :tak:

oj ile ja bym dala by mnie ktos tak potraktowal ehh ostatnio stalam w kasie z pierwszenstwem i nikt nawet nie mrugnal by przepuscic no coz nazwala bym to ale nie chce nikogo obrazac ;p
mnie tez brzuch boli czesto i twardniec zaczyna ehh musze pogadac o tym z ginem

zastanawiam się właśnie czy by podzielić się nowiną jutro z mężem ... zostawiłabym mu cichaczem na poduszce torebeczkę ... ja już wyjdę dawno do pracy zanim on się obudzi i będzie miał taką niespodziankę :sorry: .... tylko cały czas boję się że te kreski zaczną znikać a nie chcę żeby się rozczarował :-(

Lorelain, spokojnie kreski nie znikną (testy po córci trzymam cały czas i nic nie zniknęło)
gdyby chodziło o mojego małżonka to raczej bym się obawiała czy zauważy wiadomość :-D:-D:-D

reklama
zZagubiona, ja miałam taką sytuację że musiałam w autobusie przepraszać z miejsca siedzącego rozchichotaną młodzież płci męskiej - nie zauważyli mnie :crazy:

ale pamiętam że starałam się unikać takich sytuacji, no chyba że się wyjątkowo źle czułam

Do góry