reklama
liju
Fanka BB :)
ilona dzięki, tak właśnie myślałam. mi cykl temu gin dała dupka (dostałam do ręki w gabinecie, dlatego nie byłam pewna czy na receptę).
lorelain podziwiam, bo ja bym minuty nawet nie wytrzymała. od razu bym się wygadała przed P.
życzę Wam miłej nocki. idę poprzytulać się wreszcie ;-) do jutra
lorelain podziwiam, bo ja bym minuty nawet nie wytrzymała. od razu bym się wygadała przed P.

życzę Wam miłej nocki. idę poprzytulać się wreszcie ;-) do jutra
KatyB
Fanka BB :)
No dobra to jeszce raz.....
Agnes moja dietka ma sie calkiem nie zle poza planem byl tylko golabek siostry ale ciacha nie tkniete.....jestem dumna z siebie
Madlen dzisiaj przerwa ale jutro nadrobie i za ciebie i za siebie...od czasu do czasu odzywa sie sciegno Achillesa wiec musze cwiczyc z opaska
Scotland bidulko wracaj szybko do zdrowia
Lorelain tamte kreski mialas slabe nawet kolejne a te masz piekne i napewno mina meza bedzie nieziemska
Losiczka ty uz sie tak nie obstawiaj na zapas tymi pampersami bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc a cyculek na pewno bedzie ok i juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Liju fajnie ze do nas dolaczylas
Malami toz to barbazynstwo wrzucac takie pysznosci kiedy ja na diecie
Jane kochana to Acard jest to lek na rozrzedzenie krwi co spowoduje ze nie beda sie robic mikrozakrzepy ktore przeszkadzaja w zagniezdzeniu, macica jest lepiej ukrwiona wiec zarodek ma lepsze srodowisko do zagniezdzenia
Agnes moja dietka ma sie calkiem nie zle poza planem byl tylko golabek siostry ale ciacha nie tkniete.....jestem dumna z siebie
Madlen dzisiaj przerwa ale jutro nadrobie i za ciebie i za siebie...od czasu do czasu odzywa sie sciegno Achillesa wiec musze cwiczyc z opaska
Scotland bidulko wracaj szybko do zdrowia
Lorelain tamte kreski mialas slabe nawet kolejne a te masz piekne i napewno mina meza bedzie nieziemska
Losiczka ty uz sie tak nie obstawiaj na zapas tymi pampersami bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc a cyculek na pewno bedzie ok i juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Liju fajnie ze do nas dolaczylas
Malami toz to barbazynstwo wrzucac takie pysznosci kiedy ja na diecie

Jane kochana to Acard jest to lek na rozrzedzenie krwi co spowoduje ze nie beda sie robic mikrozakrzepy ktore przeszkadzaja w zagniezdzeniu, macica jest lepiej ukrwiona wiec zarodek ma lepsze srodowisko do zagniezdzenia

Witam laseczki
Lorelain i Karolek gratuluję bardzo bardzo

Ale wy piszecie,nadążyć za wami..... ech
Jeżeli są nowe staraczki to witam
Mnie wczoraj całe popołudnie bolał brzuch,myślałam,że to te skurcze braxtona,ale one puszczają po godzie,dwóch a mnie całe popołudnie bolał
Dziś już lepiej
Miałam dziś w sklepie przygodę hehe stałam w kolejce na stoisku mięsnym,tam zawsze jest sporo ludzi i pani ekspedientka przeprosiła klientki ,powiedziała,że najpierw tą panią ciężarną obsłuży i podeszła do mnie.Aż mi głupio sie zrobiło bo nagle wszyscy na mnie spojrzeli a te co stały przede mną to oczywiście patrzyły z taką pogardą....
Lorelain i Karolek gratuluję bardzo bardzo

Ale wy piszecie,nadążyć za wami..... ech
Jeżeli są nowe staraczki to witam
Mnie wczoraj całe popołudnie bolał brzuch,myślałam,że to te skurcze braxtona,ale one puszczają po godzie,dwóch a mnie całe popołudnie bolał
Dziś już lepiej
Miałam dziś w sklepie przygodę hehe stałam w kolejce na stoisku mięsnym,tam zawsze jest sporo ludzi i pani ekspedientka przeprosiła klientki ,powiedziała,że najpierw tą panią ciężarną obsłuży i podeszła do mnie.Aż mi głupio sie zrobiło bo nagle wszyscy na mnie spojrzeli a te co stały przede mną to oczywiście patrzyły z taką pogardą....
ViolaPop jedyna rada na takich ludzi to się nie przejmować (olewka :-)) i korzystać jak Cię przepuszczają

Z
zZagubiona
Gość
oj ile ja bym dala by mnie ktos tak potraktowal ehh ostatnio stalam w kasie z pierwszenstwem i nikt nawet nie mrugnal by przepuscic no coz nazwala bym to ale nie chce nikogo obrazac ;p
mnie tez brzuch boli czesto i twardniec zaczyna ehh musze pogadac o tym z ginem
mnie tez brzuch boli czesto i twardniec zaczyna ehh musze pogadac o tym z ginem
zastanawiam się właśnie czy by podzielić się nowiną jutro z mężem ... zostawiłabym mu cichaczem na poduszce torebeczkę ... ja już wyjdę dawno do pracy zanim on się obudzi i będzie miał taką niespodziankę.... tylko cały czas boję się że te kreski zaczną znikać a nie chcę żeby się rozczarował :-(
Lorelain, spokojnie kreski nie znikną (testy po córci trzymam cały czas i nic nie zniknęło)
gdyby chodziło o mojego małżonka to raczej bym się obawiała czy zauważy wiadomość

ViolaPop jedyna rada na takich ludzi to się nie przejmować (olewka :-)) i korzystać jak Cię przepuszczają![]()
No właśnie ja się nie przejmuję żal mi takich ludzi,ale zaskoczyło mnie to.
reklama
zZagubiona, ja miałam taką sytuację że musiałam w autobusie przepraszać z miejsca siedzącego rozchichotaną młodzież płci męskiej - nie zauważyli mnie 
ale pamiętam że starałam się unikać takich sytuacji, no chyba że się wyjątkowo źle czułam

ale pamiętam że starałam się unikać takich sytuacji, no chyba że się wyjątkowo źle czułam
Podziel się: