reklama
K
karol_in-a
Gość
Roszpunko- ciągle mam wrażenie, że będę wymiotować i jakby mi coś było na żoładku, a jednak jak byłam to nawet pomaganie palcami nie przyniosło efektu. Ja już bym chciala sie przytulić do tej porcelanki i mieć spokój.... o fuj.... paskudnie sie czuję...
a takich, którzy mówią, że ciąża to nie choroba chociaż tak na prawde nie maja ku temu podstaw to bym normalnie w dupsko kopnęła ;(
a takich, którzy mówią, że ciąża to nie choroba chociaż tak na prawde nie maja ku temu podstaw to bym normalnie w dupsko kopnęła ;(
domiska1
Fanka BB :)
dzień dobry! Ależ Wy kobitki się wieczorem uaktywniacie, śmiesznie to widać, bo te co akurat w okolicy owulki wieczorem jakieś nieaktywne na forum hihihi
Wczoraj pierwszy raz robiłam test owulacyjny sikany
i wyszły mi 2 krechy
Kurcze coś w tym jest, bo wczoraj od rana tak mnie nosiło
))) miałam taką ochotę, że szok!
Strasznie jestem ciekawa co wyjdzie jutro na usg. Kurcze jak zwykle się stresuję czy pękł, czy jest wszystko ok. a kysz głupie myśli a kyszzzzz
Wczoraj pierwszy raz robiłam test owulacyjny sikany
Strasznie jestem ciekawa co wyjdzie jutro na usg. Kurcze jak zwykle się stresuję czy pękł, czy jest wszystko ok. a kysz głupie myśli a kyszzzzz
Witajcie 
Karolina - dobrze, że wyszłaś cało ze spotkania z tym typem
Ja dzisiaj mam wielki plan porządkowy. Tylko motywacji brak
Całą noc bolał mnie brzuch i nadal czuję się jak zbity pies. W takich chwilach żałuję niemiłosiernie, że brałam tyle czasu pigułki, bo już nie wiem na co wskazuje taka reakcja mojego organizmu, czy to zapowiedź @ czy czegoś zupełnie innego.
Karolina - dobrze, że wyszłaś cało ze spotkania z tym typem
Ja dzisiaj mam wielki plan porządkowy. Tylko motywacji brak
K
karol_in-a
Gość
Domiśka- Ty chyba też wczoraj nie byłaś aktywna więc owulka jak nic
)) ja niestety teraz tez mam mega ochotę na małe co nie co, ale póki co mamy zakaz ;(
anisia- spokojnie, w starankach musisz uzbroić się w cierpliwość
anisia- spokojnie, w starankach musisz uzbroić się w cierpliwość
Tej cierpliwości to jednak mi brak 
Słuchajcie, ja jestem zupełnie zielona, czy to naprawdę tak liczy się wiek ciążowy? 1 tydzieD - Dzielnica Rodzica
Słuchajcie, ja jestem zupełnie zielona, czy to naprawdę tak liczy się wiek ciążowy? 1 tydzieD - Dzielnica Rodzica
K
karol_in-a
Gość
anisia- dla mnie to też niepojęte- bo tak naprawdę jeśli sie dowiadujesz o ciąży to mija właśnie jej pierwszy miesiąc czyli 4 tygodnie, bo liczymy od pierwszego dnia ostatniej @. wg usg moja kropka jest dwa dni młodsza 
yhmmm, czyli np. przy cyklach 28 dniowych, jeśli się w 28 dniu pokażą II kreski, to ciąża ma już 4 tygodnie, tak? Bo się zastanawiałam jak to jest, że np. robicie sobie testy, macie wizytę u lekarza, a kilka dni później na suwaczku jest już 6 tydzień 
K
karol_in-a
Gość
no dokładnie tak jak mówisz anisia. jak masz regularne cykle i owulka była ok 14 dc to jeśli robisz test to już kończy sie właśnie 4 tydzień 
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Małami- z własnego doświadczenia wiem ze sie zachodzi BARDZO SZYBKO !!!!!!!!!!! widzisz po aniołku zaszłam zaraz nawet nie doczekałam pierwszej @ po prostu nie sądziłam ze owulacje mogę miec ok 20 dnia bo wcześnej miałam 14 dnia cyklu, no skączyło sie znów niedobrze( ale teraz wiem ze to nie przez moją głupotę a przez to ze miałam niski poziom progesteonu wiec sie żadna ciąża nie chciała trzymać, gdybym od razu miała lutkę daną to bym moze juz własnie rodził bo miałam termin na styczen) no i teraz po biochemicznej sex 2 dni przed owu i proszę jest dziecko, a wcześniej nawet w owu jak sie kochaliśmy to sie nie udawało !!!!! po prostu hormony krążą jeszcze w organiźmie po poprzedniej ciązy i to pomoga zajść szybciej,!!!!!!!
domiśka no to czekamu na wiesci z jutrzejszej wizyty
ale myślę ze po owu juz
anisiaj organizm musi dojść do siebie po hormonkach także spokojnie
Krak trzymam kciuki bo ten spadek i to plamienie to moze zagniezdzenie skoro dziś tak Ci poszybowała do góry tempka, no proszę to by było jakby sie Wam udało za pierwszym razem
Karolina- czyżbyś tuliła porcelankę niebawem ????????
oj znam to uczucie
az tak cięzko na żołądku jest i sie ma ślinotok przy tym
ja tak zawsze miałam i zawsze leciałam od razu gadać z kiblem 
Ja robię uszka wiec mnie to chwilkę pochłonie, ale potem jakie jedzenie

domiśka no to czekamu na wiesci z jutrzejszej wizyty
anisiaj organizm musi dojść do siebie po hormonkach także spokojnie
Krak trzymam kciuki bo ten spadek i to plamienie to moze zagniezdzenie skoro dziś tak Ci poszybowała do góry tempka, no proszę to by było jakby sie Wam udało za pierwszym razem
Karolina- czyżbyś tuliła porcelankę niebawem ????????

Ja robię uszka wiec mnie to chwilkę pochłonie, ale potem jakie jedzenie

Podziel się: