reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć kochane!! :-)

Ja dzisiaj mam dzień odwiedzin. Już dwie koleżanki u mnie były, już poszły a teraz czekam na następną :-)

Ilonka wypoczywaj kochana!! Mam nadzieję, że już skurcze minęły!!
polisia cudowne wiadomości!! Cieszę się, że fasolka się rozwija:-)
Bobo bardzo chętnie zobacze Twój bukiet! Też myślałam o biało fioletowej wiązance ;-)
klapouszku trzymam kciukasy za wizytę i serducho jak dzwon!! Zobacz załącznik 432465

reklama
to zapytaj bo możliwe że to tylko powoduje takie nie wielkie skutki uboczne, które jesteś w stanie wytrzymać.
Dzięki za info:tak:

Cześć Dziewczyny, wiem wiem jestem podła, dawno mnie nie było, ale ja mam zawsze problem z nauka na sesje bo robie wszystko tylko sie nie ucze:( wiec balam sie ze jak tu wejde to juz nie wyjde.
A teraz jestem jeszcze podlejsza bo wchodze znikad, i mam do was prosbe.
Otweramy z mężem sklep z odzieża nowa(narazie w lanach damska odziez i damska bielizna) i uzywana(damskie, meskie, dzieciece, ciazowe) i nie mam kompletnie weny na nazwe a te wszystkie kupciuszek czy cos kompletnie nie wchodza w gre.
Mam pare pomysłów ,i prosze pomozcie mi ktorys wybrac, albo wymyslcie jakis fajniejszy bo te moje to chyba dupa:
--Royal Style
-Hollywood Style
-La Style
-Glamour Style
-Bella Style
-Moda Piekno Glamour

Gosiulek mam wrazenie ze czesto jest mi niedobrze, caly czas tak mnie muli.......brr...... i glowa mnie bardzo czesto boli, wyczytalam w ulotce ze bardzo czesto tak sie zdarza przy tym leku

reklama
Naprawde :szok: o kurka to musze w domu przeczytac jeszce raz, to jest chyba 50 ale glowy sobie nie dam uciac, i biore rano czasami po czasami przed jedzeniem.dzieki Gosiu ;-)

Do góry