• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

nie wiem czy śmiać się czy płakać. M jeszcze nie wie bo śpi. Mama mało sufitu nie zniszczyła z radości.

reklama
Piateczka ale wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Jejciu jak ja sie ciesze
Bardzo ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....widzisz jakie zycie moze byc zaskakujace :tak::tak::tak:
Czyzby to bylo po twoich igraszkach w jaskini?????
Ja sie domagam suwaczka :tak::-D:-D

katy chyba tak bo to przed wyjazdem by musiało być. Ale teraz mam strach. Stres, trzy razy porządna dawka alkoholu. schudnięcie. cholera i skąd ten okres był i to plamienie gigantycznie długie? umieram ze strachu

to mam nadzieję że rozpoczęłaś dobrą passę:-) niech się fasolki teraz posypią

katy ten twój fotel to super do ogrodu ale ja mam tylko balkon więc raczej odpada.. ale Tobie na pewno fajnie będzie pasować:)

ja też zmykam spać, coś mnie brzuch jak na @ pobolewa:-(

to się zdziwią dziewczyny na pewno:szok::szok:

dobranoc

piąteczka nie martw się, jak taka dawka stresu nie zaszkodziła fasolce to znaczy, że ona cię już nie opusci i silna jest.
Musi być, po takich rodzicach!!!

Piateczka spokojnie skoro wrocilas od gina i wszystko jest ok to chyba on wie lepiej tak???? Teraz spokojnie juz wiesz ze masz pod serduszkiem dzieciatko wiec rob tylko to co musisz a i jak sie m dowie to mysle ze bedzie to dla niego motorem do powrotu do zdrowia, do starania sie i do tego zeby byc jak najszybciej samodzielnym. Mialas duzo stresu wiec plamienie moglo sie pojawic z wycienczenia albo poprostu mialas jakas malenka cyste i sobie pekala wraz ze wzrostem dzidzi....tak dziewczyny mialy a dzieciatka rodzily sie zdrowe wiec tylko spokojnie i ciesz sie bo te 7 juz miesiecy zleci ci i naewt nie zobaczysz kiedy :tak:
Jane pa sloneczko spij spokojnie ;-)
ja tez zachwile zmykam ale jeszcze sie tu pociesze chwile z Piateczka :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry