• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale boisz sie ze z radosci cos mu sie stanie tak....gwarantuje ci ze na poczatku bedzie w szoku ale to bedzie dla niego powod do powrotu "do zycia"
A masz zdj fasolki....i wstawiaj nam tu suwaczek :tak:

reklama
no nie mogę cholera dodać zdjęcia znów. Mam wrócić za cztery tygodnie na genetyczne. ps. Mama łazi po domu jak nakręcona i ma chęć go obudzić. ja zresztą też.

katy ja zostaję !!! i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wszystkie dla Ciebie zielone fluidki

Piąteczka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co prawda nie jestem w temacie co z Twoim mężem nie tak - domyślam się, że cos sie stało i teraz jest pod Wasza opieką, ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
No nie!!!
Jak ja nie mogę do was zaglądać popołudniu to sie najważniejsze rzeczy rozgrywają.... :(

Tygrysku- Ty wiesz.... gratuluję najpiękniej jak potrafię. Tak się cieszę ;)

Widzę, że towarzyszyły Wam dzisiaj poza ślubnymi tematy zakupowe. Ja jeszcze jestem od nich daleka ;) ale to pewnie kwestia czasu i zacznę szaleć ;)

No ale zobaczymy...

Miłego dzionka Wam życzę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry