• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
juz wszystko ok tak dzwonilam mialam co pol godziny mierzyc cisnienie jezeli utrzymywalo by sie takie wysokie dluzej niz 4h to do szpitala mialam jechac a na nos rutinoscorbin mam brac na szczescie cisnienie spadlo do 130/79 z 144/92 po ok 2h brzuch niebolal jedynie co to mam kontrolowac czesciej je a teraz mam 119/69

Zzagubiona a czy ty czasami podswiadomie nie denerwujesz sie ze teraz jest ciaza w okolicy daty odejscia Twojego aniolka???? Sorki ze tak bezposrednio, mam nadzieje ze sie nie gniewasz:sorry2: pamietam jak pisalas jak bardzo sie stresujesz i przezywasz

Jane swietny ten fotelik:tak:...tamten bym chciala na zewnatrz :-)

w naszym świecie staranek nie ma reguł. jak pisałam, dostałam @ w sylwka. plamienie ponad 30 dni. dziś byłam u gina.
wszystko ok

JESTEM W 8 TYG CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!

rozia dlatego w dzien sie nie odzywalam by was nie stresowac ;p;p

katy cos moze w tym byc ale to chyba bardziej wina pogody dzisiaj bo i mama zle sie czula moj m tez dzis jakis nie taki z pracy wrocil

Piateczka gratuluje kochana hehe widzisz a nie mowilam ze los lubi odplacac szczesciem nieszczescia

reklama
Zagubiona, dobrze, że wszystko skończylo się tylko na strachu:szok:
Ale mi się spać chce, nie wiem jak wytrzymam do 6:-(
Piateczka, SUPER!!!! GRATULACJE:-) To teraz trzyma &&&&&&& żeby ciąża przebiegła bez komplikacji:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry