• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta- nie martw się na zapas każdej może grozić samistne poronienie i na to nie bardzo ma któras z nas wływ myśl pozytywnie i będzie ok jeśli wyszły 2 kreski to coś znaczy i trzymaj sie tego:-) takie jest moje zdanie a jak masz dobrego lekarza to zawsze możesz sie do niego przejść on rozwieje twoje wszystkie wątpliwości

reklama
Lekarza jeszcze nie wybrałam szukam kogoś raczej ze szpitala na Polnej w Poznaniu. Myślę, ze tam są dobrzy lekarze moja siostra tam rodziła dwa razy i sobie chwali.

Marta- Jesli masz sprawdzone miejce przez siostre to myśle że spokojnie ty też tam możesz się udać ja mam zaprzyjaźnoną położną która mieszka obok mnie także jesli będę w ciąży to będę chciała przy niej rodzić mój mąż ostatnio stwierdził że będzie chcia ze mną iść do porodu

Marta no gratki duze :)))) nastepna fasolka jest heheheeh

i juz nie pamietam co której miałam odpisac :-(

Katy kwiatki sliczne :) uwielbiam tez storczyki i co je tne to zaraz odrastają
dziewczyny fajne przepisy na strogonoffa ale ja mam jeszcze inny hihihi
zZagubiona głowa do góry dzis juz wstaniesz z uśmiechem i wszystko jest ok a to tak na dzien dobry hehe
images

witam :)
czytałam Was wczoraj ale teraz juz mi wszystko umnknęło :(
Marta jak masz cien to super, jesli pojawił sie zaraz to znaczy ze coś sie kluje :) mnie wyszedł cień 3 dni przed @, ale w tych czułych testach Tobie w tym normalnym aptecznym wiec chyba pozostaje mi gratulowac :)
za 2 dni powtórz test a bedzie juz ładna krecha :)
Jane na razie jest jeszcze nadzieja, :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
losiczka no taka ta zima niestety :( mój co prawda ciągle robi ale szef płaci mniej w zime niz w lato niestety, a to beznadziejnie bo przeciez nie siedzi tylko od 6 na nogach pracuje a ten jak zwykle twierdzi ze kryzys jest w branży- ***** prawda, w budowlance nie ma kryzysu tylko szef sie nie może nachłapać kasy nadal !!!! no nie ważne, my tak samo czekamy do wiosny a potem własna firma !!!!!!!!!!!!!!!
Jak sie czujesz kochana?>???????? mdli ??????????????????? :)

Ostatnia edycja:
oo jest i ilonka moja kochana :tak: hehehe juz znowu sama ???mąż pojechał ???
Losiczko a co dzis na sniadanko pysznego było???

Marta jak widac kreche to jutro i pojutrze bedzie jeszcze bardziej wyraźna :)

reklama
czesc dziewczyny ale mialam piekny sen :) ze okres mi sie spoznil i ze ktoras z Was napisala mi na forum zeby test zrobila bo jestem w ciazy bo strasznie wymiotowalam a kurcze potem zrobilam 5 testow i na kazdym piekne 2 kreski heheheh ale sie rozmazylam:D
laugh.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry