reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
mnie herbatka imbiorowa nie pomogła a wrecz przeciwnie, jescze bardziej wymiotowałam i mnie muliło jak wąchałam jej zapach, tak samo woda z cytryną, migdały, przegryzanie zanim sie wstanie z łożka - NIC NIE POMAGAŁO :-( jakiś dziwolong ze mnie hehe , na szczęscie teraz nie musiałam kombinować choć juz miałam kupowac specjalne tabl, w aptece na wymioty itd a tu proszę nie było takie potrzeby :)

SILENE-ja też czekam na twoje wrażenia po herbatce,moja córka wstała i mówi że dentysta jej bedzie pogrzebaczem w zębach grzebał:-)

witajcie z rana!

ilonka trzymam kciuki za wizytę. nie dam rady dzisiaj wejść wieczorem ale jutro z rana będę śledzić co tam się u Ciebie skrywa

lorelain jak twoja wizyta?

krak
super ktosiek. ja cały tydzień muszę czekać na spotkanie z kropeczką. tez się trochę stresuję brakiem objawów, ale w sumie wiem że nie każdy ma więc byle przetrwać ten tydzień.

ja się najgorzej czuję wieczorami. muli mnie ale jak coś zjem przechodzi no i spałabym na okrągło.

viola
daj znać jak po wizycie

silene zdrówka dla dzieciaczków

katy tempka twoja bardzo obiecująca. kochana za Cibie szczególnie trzymam &&&&&&&&&&&&

wszystkim życzę udanych walentynek

Ilonko co z tego ze chlopa mam przy sobie jak z niego taki romantyk jak z mysiej piczki kaptur :-D:-D:-D dla niego takie swieto to nie swieto ale mowilam juz wam ze on z nie z tej planety he he :-D:-D:-D

DOBRZE ZE WAS MAM I SIE WALENTYNKUJEMY HE HE

Ostatnia edycja:
SILENE-każdy organizm jest inny ja osobiście mam sporo znajomych które w ciąży wogole żadnych objawów nie miały zobaczysz jak będzie z tobą nie raz tak jest miejmy nadzieje że dzidzia ci troche odpuści:-)

reklama
Do góry