reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka - podobno jest tak, że farba którą stosujesz przenika przez skórę, wiec niby może wpływać na płód. I nie zaleca się stosowania agresywnych farb (ew. szampony koloryzujęce) w I trymestrze. Ale ostatnio usłyszałam fajną rzecz ok kolegi pediatry: wszystko może wpłynąć na płód, nawet jedzenie orzechów arachidowych może powodować przyszłą alergię u maleństwa w brzuszku. Ale....przestań panikować i się denerwować, póki test nie wykaże że jesteś w ciązy żyj normalnie.

reklama
katt tu chodzi o farby z amoniakiem ze moga miec zly wplyw ale jakos 20 lat temu moja mama takimi wlosy robila wasze zapewno tez i zyjemy jedynie co to kolor moze inny odcien miec ze wzgledu na hormony ale ja u siebie osobiscie nie zauwazylam roznicy we wlosach po za tym ze mniej wypadaja

Dzieki wam wielkie nie chciałabym nieświadomie zaszkodzić chociaż nic nie jest pewne ale trzymam &&&&&&&& żeby @ nie przyszła;-);-)podratowałyście mnie bo nie chce wyglądać jak wypłowiała wiewiórka:-D Uciekam będę później

Ostatnia edycja:
wiola nie ma co zabardzo szukac co moze a co nie moze zagrozic oczywiscie nie mowie tu o uzywkach itp ale chodzi mi o to co pomaga nam upiekszyc sie bo przeciez rownie dobrze golenie moze zaszkodzic bo sie zatniesz wiec musialy bysmy wygladac jak zarosniete malpki nic ne dotykac nic nie robic by nie zaszkodzic a przecie nie o to chodzi

Zagubiona dobre podejście. Wiola, ja też odpuściłam i farbowałam, bo już nie mogłam patrzeć na odrost.

ja widze po sobie jak siedze w pizamie wlosy w kite zawiniete bo nie chce mi sie glowy umyc 0 makijazu to czuje sie okropnie pojde wlosy umyc i rzesy maznac tuszem i odrazu humor lepszy :-)

Scoti gratuluje kochana :*:*:*:*:*:**
Ja się nie wyłamuje tylko moje testowanie nie ma sensu i tyle tempka w dół jutro będzie niżej

reklama
scotland uśmiałam sie aż sie Jaś patrzył na mnie co sie dzieje z tego srania :-D
bobo no własnie niedawno na FB udostępniłam to zdjęcie z dzieciaczkami i tez tu chciałam wstawić ale nie umiałam bo sie nie dało skopiowac :szok: coś mało zdolna jestem hihi
wiolka TY to sie lepiej spytaj co zagubiona robi ze swoimi włoskami a w ciązy jest i jest OK, ja tak samo farbowałam a nawet rozjaśniałam i nic sie nie dzieje, z Jasiem tam co miesiac farbowałam i to na blond ciągle !!!!!

Do góry