reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam kochane!

scoti gratuluję! widać bladzioszka a z dnia n dzień będzie co raz mocniejsza krecha

losiczka cieszę się że wizyta udana. ja muszę do wtorku wytrzymać.

karolcia udanego weekendu i nie przepracuj się w kuchni

kto następny w kolejce do testowania? katy? trzymam kciuki

no i tyle tylko zapamiętałam z tego co pisałyście. generalnie z moja koncentracja ostatnio gorzej. do tego mąż przeziębiony i mnie też cos bierze. na wieczór już się w czosnek zaopatrzyłam i zrobię bagietkę z czosnkiem, serkiem i do łóżka. do tego herbata z cytryna i miodem i mam nadzieję że dojdę do siebie. jutro niestety pracuję i to niestety nie pozwoli mi poleniuchować. ale mam nadzieję że od wtorku L4.

dzisiaj odebralam wyniki. mocz ok, glukoza niska - 63 przy normach 70-105. morfologia chyba ok chociaż hemoglobina mogłaby być wyższa bo mam dolną granicę. zobaczymy co na to lekarz

co do witamin to ja nie jestem zwolenniczką sztucznych w tabletkach. lepiej jeść dużo warzyw i owoców. i w ogóle wszystkiego po trochu białko, cukier, tłuszcze. ja na razie łykam tylko folik i magnez + vit B6. a witaminy jak juz od drugiego trymestu. ale w moim przypadku to będzie okres wiosenny to liczż na świeże owoce i warzywa zamiast tabletek.

reklama
Scotland a ty na @ czekalas ha ha ha ????? To bys sie nie doczekala !!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezeli mozesz to zmien date mojej wizyty na 15 marzec i wlasnie zobaczylam ze Ilonka ma w tym samym dniu wizyte :-):-):-)

A z ta osrana podloga to dobre :-D:-D:-D moi to robili kupe do wanny he he przy kapieli :-D

Ilonko dziekuje :-) za wykres

Ostatnia edycja:
a to sie bedzie dziać na naszych wizytach :) moze u Violi maluch postanowi ze jednak bedzie dziewczynką hihi :) a u losiczki moze bedzie juz pipka widoczna :-D
losiczka mój tez robił swojego czasu do wanny, ale chyba ze 4 razy nie wiecej, a juz myslałam ze tylko on taki pieron jest :szok::-D :laugh2::laugh2:
agnes słoneczko no to sie kuruj perło nasza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby do L4 a potem bedziesz leżec do góry pipą :-D

a mnie napierdziela głowa , nie chce brać tabletki wiec wysmarowałam sie aromatolem i az mnie dusi :baffled: choć uwielbiam ten zapach :)

a tak poza tym to mój mąz marnotrawny dziś wraca :laugh2: jupi :)

bobo hahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roza a TY pieronie dlaczego nie masz suwaczka zadnego co???????? bo ja ciągle myslę ze TY nie masz dziecka bo nie masz suwaczka :szok:

reklama
Do góry