reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy robi sie :-) jutro bedzie dzidzi jak ladnie sikniesz :-)
jane jesli chcesz skorzystac z krzeselka musisz zaplacic haracz katy hihi :-)
marysia super synek hihi :-) powiedz mi Kochana nie zasypalo tam was za bardzo? drogi w miare przejezdne?

reklama
Marysia ale to slodkie....dobrze ze tak do tego podchodzi znaczy ze poradzi sobie z drugim dzieckiem kolo mamusi :tak:
Jane ja bym brala bo po owu tylko nie wolno bo sa mikroskurcze ale w czasie @ nie przeszkadza :-)
Ja tez tak mam czasami nic to na mnie nie dzaiala:tak: ze @ przychodzi a czasami doslownie i w przenosni mnie krew zalewa :zawstydzona/y:

dzięki
katy tak myślałam, ale wolałam się upewnić:)

bobo wiesiołek jest na poprawę śluzu.

marysia:-)

ooooo no to ja nie wiedzialam :-) tylko ja nie wiem kiedy ta owu u mnie teraz bo wszystko sie pomieszalo. a tez bym brala. a gdzie sie to kupuje i drogie to?

W kazdej aptece kupisz i kosztuje chyba miedzy kilka a kilkanascie zlotych....dokladnie nie wiem bo ja tu kupije

BOBO we srode byla tragedia ale dzis juz ok drogi czarne i topi sie wszystko, a my na nieszczescie wlasnie we srode musielismy jechac do Wroclawia i spedzilam w te i spowrotem za kolkiem 9 godz, gdzie normalnie to zajmuje 3 godz. Modlilismy sie zeby dojechac zwlaszcza jak utknelismy miedzy dziesiatkami tirow na drodze - koszmar.
KATY Darus jak na swoje 3 latka jest bardzo madrym dzieckiem, wobec dzieci troskliwy itd ale jak bedzie po porodzie to sie okaze. Oczywiscie mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i bedzie kochal rodzenstwo :-) tak jak teraz kiedy jest w brzuszku i mowi kocham Cie dzidzia - to takie slodkie.

reklama
marysia bo ja w czwartek zawitam do Twojej pieknej mietropolii hihi. maz ma nawigacje wiec mam nadzieje ze bez problemu trafimy do tego sanatorium i ze drogi beda w miare. Kochana a znasz moze opinie o sanatorium jan kazimierz na ul zielonej? bo tam bede i nie wiem czego mam sie spodziewac. a najbardziej boje sie ze bede miala w pokoju babce stare chrapiace i skrzypiace strojnisie :-( strasznie mi smutno ze musze tam jechac

Do góry