reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiem wiem ale jakos nie potrafie nikomu nic powiedziec tylko mi przykro bo gdyby to bylo latwe to tez bym juz miala zapewne 2 dzieci ;) a tu ciagle nic ,

jane-bo oni bardzo chca wnuczke, co prawda maja miesiecznego wnuczka bo sie urodzil, ale chlopiecbo u meza w rodzinie to chyba nigdy nie urodzi sie zadna dziewczynka :D i licza na jakis cud , sama nie wiem :)

zna sie moze ktoras na hormonach ?

Ostatnia edycja:
reklama
Joweg a o co dokladnie pytasz???

Jane w sumie powiem ci ze ja bym juz dawno m zbadala na twoim miejscu, bo moze ma oslabione nasienie i wystarczy krotka kuracja antybiotykowa tak jak u mojego szwagra :tak:

katy jeżeli by to tylko ode mnie zależało to też już bym to zrobiła i m początkowo też nie miał nic przeciwko i niby dalej nie ma el jakoś się z tym ociąga...
ale to już ostatni cykl i jak się nie uda to idzie na badania.

O......tego to nie wiem sorki :sorry:
Jane moj tez sie wzbranial az do momentu jak sie z nim poklucilam ze czy on bedzie upokozony dajac probke do badania a ja nie powinnam sie talk czuc jesli faszeruje sie tabletkami, leze po seksie z dupskiem do gory, i rozkraczam nogi przed obcymi ludzmi zeby nam sie udalo.......dotarlo i zrobil to badanie ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ja w końcu posprzatałam po obiedzie i teraz siedze na łóżku z laptopem na kolanach i pomagam małej w rozwiązywaniu zadań :eek: KATT gratuluje serdecznie:-)Dziewczyny nie ma się co przejmować jak maja pytać ti i tak będa niestety trzeba zacisnąć zęby i umieć sie nie przejmować:-)

moje dzisiejsze zakupy :

nie mogłam się powstrzymać :sorry:

Kate - widze ze chyba nic z tego .... bardzo mi przykro

lece zobaczyc co u reszty :happy:

lorelain super ciuszki!!!
katy on to rozumie, tylko chyba po prostu się boi ale nie ma zmiłuj jak się nie uda to idzie się badać. A tabletkami jego też "faszeruję":tak:

ja już po obiadku ale się objadłam masakra... ostatnio nachodzi mnie chęć na mizerie i tak jem je już 3 dzień :) jeszcze mi nie zbrzydło he he he

Lori ciuszki pięknę :)

reklama
Do góry