reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta super ze sie wszystko wyjaśniło, lada dzien nowa umowa a potem LUZ :)
Agnes cudne wieści, jutro koniecznie napisz dokładnie co i jak :) strasznie się cieszę :)
Bobo no tak to juz jest ,, baba wychodzi na zakupy po coś konkretnego a wraca z torbą ciuchów, no ale super bo okazje świetnie wiec grzechem byłoby nie skorzystanie :)
Dzoana sama jestem ciekawa jaki bedzie nastepny gtest u Ciebie :) mam nadzieje ze juz z II krechami :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katy dziękuję, Tak alarm odwołany, maluszek zaczął sie przed 18 ruszać, uffffff, wybaczcie ale wiecie jak to jest, strach niesamowity, tym bardziej po tym co sie przeszło :((((((( różne w głowie ma sie wtedy mysli, ze moze i teraz coś jest nie tak, ale czuje ruchy wiec jestem spokojna ,!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona, ja jak idę po coś konkretnego, to zawsze wracam z pustymi rekami:wściekła/y: Najlepiej mi sie chodzi zupełnie bez planów, chyba, że mam kiepski nastrój. Wtedy nic mi sie nie udaje kupić:wściekła/y: Tak miałam w niedzielę, nic mi się nie podobało i na nic nie miałam ochoty.

bobo powodzenia na ustnym z czego zdajesz? a mam nadzieję, że jak będziesz w sanatorium to będziesz nas odwiedzać tu co ?
katy ja też tak mam jak Ty a w ogóle ze mnie panikara jest :tak:

Bobo, w sanatoriach jest dostęp do neta? Ja ma wizję sanatrium jak z lat 80-90:-D W przeciwnym wypadku będziesz miała nadrabiania, że hoho. Będę trzymac kciuki za egzamin, żebyś na 5 zdała:-)&&&&&&&&&&&&&
Ze mnie nie tylko panikara, ale do tego czarnowidząca. Mój M mówi, że jestem chodzącym pesymizmem, ja to nazywam realizmem:-)

Dzoana :-Dno to przeważnie tak jest ze zakupy powinny poprawić nastrój :-D a na Ciebie nie działają ?? hehe :)
Bobo trzymam kciuki za egzamin :):-D no to juz miesiąc, niesdługo bedzie ROK, 5,10,25 lat itd :-D

Dzoana mój tak samo o mnie mówi hehe, bo ja taka jestem własnie !!!!!!!!!

Ilona, poprawiają, jak coś znajdę fajnego. Jak nie ma nic co by wpadło mi w oko to jest jeszcze gorzej. Generalnie najlepsze zakupy mam ze swoją przyjaciółką, bo M to szybko traci cierpliwość i często czeka na mnie pod sklepem:-D

Dzona mój mąż jest taki sam, jak coś długo oglądam to wkurzony wychodzi przed sklep. Nie lubię z nim chodzić bo mnie pogania :/ najlepiej chodzi się z koleżanką :)
mało trgo.... nigdy nic nie kupię

ojjj kochana z moim to strasznie cięzko isc na zakupy , masakra, po pierwsze on patrzy TYLKO na wyższe półki, to co niżej to juz Go nie interesuje czy to ciuchy czy spożywka !!!!!! no i własnie każe szybko wybierać, kupowac itd, nawet jakbym wyskoczyła w worku na ziemniaki z przymierzalni to i tak by powiedział ze super aby szybko tylko kupić i wyjśc :szok: załamka !!!!!!!!!

reklama
Ogólnie jest chyba mało facetów lubiących chodzić na zakupy ze swoimi kobietami,mój też do nich nie należy:confused: MARTA a ty jutro o której się do lekarza wybierasz?:happy2: Do mnie właśnie przyszła się położyć moja suczka.Miałyście kiedyś uczulenie na brzuchu bo ja chyba mam swędzi mnie jak cholera

Ostatnia edycja:
Do góry