reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej kochane!

ja tak szybko piszę od rodziców. mam nadzieję że wybaczycie że tylko o sobie. jutro nadgonie wasze wpisy.

po wizycie ok. maluszek idealnie na 7 tydzień ma 8 mm, serduszko bije 156. następna wizyta 21,03. od jutra jestem na L4. więcej jutro popiszę z wami. i może uda mi się fotke wrzucic. buźki do jutra

Bobo, a jak ja się stresuję. Jak w końcu zobaczę ten "+" to chyba oszaleję ze szczęścia, a jak @ przyjdzie, to się kompletnie załamie:-( Ale ani śladu zwiastunów @, więc jakaś tam nadzieja dycha, ledwo ledwo, ale jednak.
Agnes, super wieści. Teraz sobie odpoczniesz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idę zjeść kolacje, będę za pół godziny. Tak sobie myślę, że jeśli przesunęła mi owulacja to okres powinnam dostać za 8 dni, ale w taki razie co oznacza ten wcześniejszy wzrost tempki, bo już głupieję i zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy:-(
Ledwo siedzę, a tu jeszcze ponad 3 godziny:no: Padam z nóg:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bobo milego pobytu w sanatorium
Dzoana no dziewczyny ktore zaszly w ciaze sikaly i rzeczywiscie wychodza na plusik :tak:
Agnes jak sie ciesze:-)!!!!!! Super teraz juz mozesz byc spokojna serdunio bije wiec ciesz sie tym stanem i dogadzaja sobie:tak:
A jak tam Ilonka...dzidzia sie rozruszala???
:eek::eek: i nie wiem co jeszcze mialam napisac.....

A gdzie sie podziewa Roszpunka?????????

Do góry