reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziendoberek :-) pogoda do bani :-( dobrze ze nie mam szycia lezenie na maksa i ogladanie filmow taki moj plan na dzisiaj. Wczoraj to chociaz z chlopakami zaliczylam plac zabaw dzisiaj to beda odstawialy szalenstwo w domu.

Gratuluje udanych wizyt.

Karolciu no teraz jak sie nie uspokoisz to dostaniesz klapsiora odemnie :-) widzisz ze moze bys wszystko super bez zadnych ciazowych dolegliwosci :-):-):-)

A ja wczoraj poraz pierwszy poczulam ze jestem w ciazy i to nie przez nudnosci hi hi tylko przez zachcianke. Otoz caly dzien mowilyscie o truskawkach to kupilam ale mrozone i na wieczor jak mi mdlosci minely pochlonelam miseczke truskawek z lodami waniliowymi :-p:-p:-p normalnie jeszcze nigdy mi nic tak nie smakowalo. PYCHOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to ze czuje sie inaczej w tej ciazy dla mnie nie jest zadnym wyznacznikiem plci. Wszystkie wiecie jak pragne tej corci ale traktuje te ciaze jak cud i pewnie predzej wygram 6 w totka niz bede miala core he he. Poprostu wogole sie nie nastawiam. Wazne zeby bylo wszystko ok.

Milego dnia dziewczynki i jeszcze raz gratuluje udanych wizyt :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry w kolejny deszczowy poranek.

Katrina- ja mam dokładnie tak jak Ty. Czasem mnie długo nie ma, poźniej zaglądam, nadrabiam i życie toczy się swoim torem, nikt nawet nie wspomni, nie mówiąc o tęsknocie.

Ilonko- czy ja wiem czy takie duże? pół centymetra większe miałaś cztery dni później niż ja więc chyba mój Astronauta w normie ;) Szalony, rozbrykany, roztańczony.... :)

Agnes- no to odpoczywaj teraz i zaglądaj do nas tak często jak się da. ;)

Katy- dobijasz do suchego lądu, prawda?

Losiczko- ciągle szurasz? Już przeczytałam jaki masz plan na dzisiaj- super. My na weekend jedziemy do moich rodziców i mam nadzieję odpocznę tylko mój mąż coś zaczyna marudzić, że wrócimy z sobotę, bo musimy się spakować na wyjazd w góry gdzie jedziemy we wtorek rano. I niby się będziemy trzy dni pakować? W życiu! Tylko musze obmyślić plan jak mu wybić pomysł wcześniejszego powrotu z głowy. Bo jak zwyczajnie powiem to osiągnę wręcz odwrotny skutek ;)
Wiewióra- ja się nie stresuję, że nie mam objawów. Cieszy mnie to. Panikowałam tylko po tych dwóch przypadkach smutnych w moim otoczeniu z ostatnich dni. I to wszystko. A tak to sie cieszę ;)

Marta- gratuluję pęcholka. Za dwa tygodnie usłyszysz serduszko ;) Czekaj na umowę i kredyt, a zobaczysz jak szybko te dwa tygodnie miną ;)

Scoti- czy mogę Cie prosić i wpisanie do tabelki daty kolejnej wizyty? 14.03 ;)

Anaber- ach te zachcianki... ja jeszcze nie mam
Dzoana- poczekaj, Ty miałaś później owulację

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina, katrina - czuję to samo
nie było mnie 10 tygodni, skrobię coś, od czasu do czasu i liczę na to, że się wdrożę :)

hejka :) jezu ja normalnie jem tonami wczoraj się tak najadłam przed snem a rano o 7 sie obudziłam z bólem brzucha oczywiście oznaczającym ,ze jestem głodna :-) i już po śniadanku.

Moje plany na dzisiaj runeły przy garach stac musze, bo mojego synka coś zaczyna łapac obudził sie z temp. prawie 38:confused: także siedzimy w chacie tylko oczywiście mam problem bo teraz jak ja zrobie zakupy z nim nie pojde a samego też go nie zostawię :nerd: brrrrrrrr nie lubię takich niespodzianek.

Cześć dziewczynki. Przepraszam,że się tak wczoraj cichaczem zmyłam, ale dostałam migreny i musiałam się położyć, a na dodatek żadnych proszków nie miałam, więc efekt jest taki,że dziś dalej mnie głowa boli:-( A tu do pracy trzeba iść :-(

Marta, Polisia, Karola gratuluje udanych wizyt :)

Zmykam do pracy :-( papa

witam z rana :)

anaber polecasz tę firmę petitefleur ? ona ma tylko biustonosze do karmienia ????

bietka wiesz co mogę polecić biustoosze fajne,nie sa jakieś specjlanie pieknie ale naprawdę ja mam spory biust i cięzko mi z trafieniem naprawde dobrego a te miseczki są głębokie,że cala pierś ladnie jest schowana nic nie wychodzi i nie wypada czego nie cierpię, szerokie ramiączka takze sie nie wbijają i widać ,ze solidnie wykanane nie jak te nasze polskie nie ma porównania,a jeszcze dziś dostałam email z uznaniem reklamacji ze zwróca mi pieniadze na koto za jeden stanik ale nie musze go odsyłać także firma staneła na wysokości zadania :-) zadowolona jestem

a firma robi rózne staniki nie tylko do karmienia z tego co wiem,szukałam to cięzko to w sklepie dostac ja kupialm na allegro tu jest link *PETITE FLEUR*biustonosz-oliwka rozm.85-e 888282 C (2150943695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mówię,ze na zdjęciu takie sobie wyglądajają ale za takie pieniądze zakup poprostu rewelacja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bietka- katrina jest tu niemal od początku, Ty też długo, a ja dołaczyłam jak Ty zrobilaś test i był pozytywny. Czasem smutko, że dziewczyny stąd uciekaja na miesiące gdzie rodzą, ja nawet też chciałam, ale jakoś sie nie mogłam wkręcić i nie było tam Was. ;) więc zostałam tutaj.
Popołudniami nie zaglądnę, bo nie mam neta u teściów, a cale życie wieczorami się rozgrywa ;)
Ech....

Rozia- dziękuję i życzę Ci podobnych wrażeń jak najszybciej ;)

a tak a propos- nie mam wieści od piąteczki i troszkę sie o nią martwię ;(
pamela i madlen się dawno nie odzywały. Pierwsza z nich miała robić tatuaż, więc ciekawa jestem czy wybrała.

zagubiona pewnie szydełkuje.

marysia, justynka... - gdzie one wszystkie są?

Karolciu ja od poczatku mowilam ze sie nigdzie nie wybieram. Ja to jestem wierna jak piesek he he. Tu zaczelam i tu skoncze :-)

Ale podczytuje nie ktore watki i wlasnie przeczytalam ze dziewczyna na ciaza po 40 urodzila coreczke 58 cm i 5 kg :szok: no oczywiscie przez cc.

reklama
Dzień dobry :) paskudnie leje od rana, na szczęście wskoczyłam dziś w kaloszki więc chociaż stópki suche :) Gratuluję udanych wizyt i że wszystkie dzieciaczki mają się dobrze. Marta Kropeczka pięknaaa, z utęskniemiem czekam na taką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry