reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam :)
Katy a czemu tak Cię mało tu słoneczko ?????????????????? praca ????????
co do zgagi to mi tylko mleko pomagało na chwilę ale zimne ( z Jasiem) a teraz ciepłe od razu pomaga na dobre !!!! :tak: ale anaber TY po niabiale masz większą wiec odpada ,a reni używać jak trzeba tak ???????????? BO to można :)

aneczka widzę ze TY w kuchni czujesz sie jak w 7 niebie :tak: masz smykałkę do tego co ??????

anaber jak rwa kulszowa dziś ???????????
Roza a jak Wy sie czujecie ????????????? Jak Majeczka ??????????
wiola a TY dostałaś @ ?????????????

reklama
Witaj Kobitki,

z posmakiem jak po zjedzeniu połowy złomowiska witam się ja :) Dzisiaj piątek, więc nareszcie mój mąż pracoholik znajdzie dla mnie trochę czasu :)))) no a jutro wizyta :)

KatyB - ja ciągle na Ciebie czekam, więc uwierz mi też widzę Twoją nieobecność:)

jakie macie plany na weekend?

wiola a moze nie dostaniesz??????? widzę ze TY strasznie opanowana bo my to co niektóre to od 10 dnia po owi juz testy robiłyśmy hihih- wariatki :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anisiaj :)
i co są mdłosci ????????????? byłaś na hcg dziś ??????????
o której masz jutro wizytę ???????????? Bede trzymac kciuki tylko powiedz o której :)

Ostatnia edycja:
ilonka - dzisiaj tylko metal w ustach i ból brzucha :) idę właśnie na hcg, a wizytę mam o 10.45 :) a jak tam u Ciebie dzisiaj? jak Mały się czuje?

czesc ja dzis wczesniej wstalam , a moj mezulek jezszce smacznie spi :D dobrze ze dzis juz piatke , od rana migrena mnie meczy mam dosc :(

Ilona-jak dziś nie dostane to zrobie test nie wiem czy taka opanaowana bo cały czas mam schize że zaraz dostne @ ale testu nie robiłam jeszcze mąż już mnie wczoraj prześladował że może sie udało ale sie nie nastawiam zobaczymy jak coś to jutro test zrobie. Anisiaj- trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte ja na jutro zaprosiłam Nastki kolege z przedszkola z siostrą i mama i kupiłyśmy dzieciom przybory jak będzie łądna pogoda to na tarasie będą tworzyć pisanki ze sztucznych jajek i będą je ozdabiać

anisiaj a dziś wynik bedzie juz betki ????????????? To ja bede mysleć o Tobie jutro:) i zaciskać kciuki, no i szybko po powrocie pisz:) a mąz idzie z Tobą popatrzeć ??????????????????
Jaś w sumie tak samo, a Ja złapałam od niego to świństwo. tzn boli mnie gardło i smarkam ale nerka mnie w nocy nie bolała wiec juz jakoś od tego bólu odetchnęłam choć na chwileczkę !!!!!!!!! ale dziś wraca mąż w koncu wiec 2 dni sobie odpocznę, on sie zajmie małym !!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze pogoda bedzie ładna bo chciał okna pomyć na święta juz, wiec naszykuje mi juttro wszystko i bedzie zasuwać jak tak bardzo chce :)

Wiola a masz test w domciu??????? To może rób co ????????:)

Ilona-a bromergon może mi cykl troche przestawić?Mój m wierzy że w tak krótkim czasie prolaktyna mi spadła ja nie mam aż tak dobrego podejścia do tego

reklama
Do góry