reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale nie pracowałam w kuchni :) byłam barmanką :D do dziś jak mnie wkurzy rodzina męża to wymyśam nowe drinki :p

Ach podróż poślubna hehe ... nie miałam ... baa noc poślubna była tragedią .. pierwsza nasza kótnia , pierwsze i jedyne spanie pod osobnymi kołdrami hehe - z jego winy wiec nadal wisi mi super noc w hotelu hehe

reklama
aneczka my tez nie mielismy nocy poslubnej bo ciocia za sciana chrapala i nie szlo sie skupic a poza tym bylam tak zmeczona ze szok wiec noc poslubna byla chyba 3-4 dni po slubie hihi :-)

ilonka - ja nie wiem czemu samo hcg :/ to było tak: poszłam do laboratorium i mówię, że chcę beta hcg, na co pani mówi: chce pami potwierdzić ciążę? ja: tak, ona: to lepiej zrobimy nie beta tylko samo hcg. Wchodzę dzisiaj, mówię, że chce to, co ostatnio, a ona: ale ciąża jest już potwierdzona, więc powinna pani zrobić teraz betę. na co ja:no tak, ale ja chcę zbadać czy jest przyrost, a więc muszę mieć to samo co ostatnio, żeby porównać, a ona: no tak, a co na to lekarz? ja: no dopiero do niego idę jutro i chcę mieć przyrost, ona: to zrobimy hcg

i już kurde nic nie wiem, czy ja cokolwiek po samym hcg zobaczę...

anisiaj jesli mialas ostatnio hcg i dzis hcg to z pewnoscia zobaczysz przyrost :-) my tu zazwyczaj robimy beta hcg ale samo hcg tez nie jest zle :-) bedzie dobrze kochana :-)

Bobo jestem jestem m ma dziś wolne to trochę pospaliśmy a mi się śnił egzamin eh pewnie długo będę przeżywać :tak: zaraz idziemy do doradcy wybrać który lepszy kredyt i w poniedziałek- wtorek powinniśmy podpisywać :-D
Anisiaj a na którą masz jutro wizytę ?
Wiolka kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
bobo - no właśnie ja też chciałam pierwszy raz betę, ale skoro zrobiła samo hcg, to dzisiaj też musiało być hcg, żebym widziała różnicę.

KatyB - a Ty już masz swoje wyniki?

marta - 10.45 :) M idzie ze mną, ale nie chce oglądać usg dopochwowego, więc ja to muszę uszanować, choć w sumie ja też nie chcę, żeby on to widział :)

Ostatnia edycja:
Bobo tak tak, dobrze mówisz :-D jak się uda oczywiście bo jak byłaś w sanatorium to mnie z pracy zwolnili i jak sie bank nie dopatrzy to mamy kredyt eh....

reklama
Do góry