reklama
Bobo można powiedzieć że nasze bo wuja chce nam je przepisać, bo on jest sam kawaler i pracuje w warszawie więc rzadko bywa. Mamy jeszcze lokatora, bardzo spokojny pracuje od 12-23 i prawie go nie widzimy a dzięki temu my płacimy bardzo mało i możemy odłożyć. To jest mieszkanie na 6 piętrze 3 -pokojowe i łazienki osobno tzn. kibelek i prysznic ;-)
Wiolka ja też jestem namawiaczem
dali siknj ! hi hi hi
Wiolka ja też jestem namawiaczem

scotland18
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj troche zla, bo sprawdzam na koncie wyplate a tu zaplacone za 10 godzin mniej w lutym tez nizsza wyplata ale nic z tym nie robilam bo myslalam ze to pewnie ja cos przy wylogowywaniu pokrecilam
teraz bede musiala z nimi wyjasniac a tego nienawidze bo to banda niekompetentnych palantow i tyle
zawsze mowia ze zalatwia a po 2 tygodniach sie okazuje ze nie zaczeli nic zalatwiac, a ja nie lubie chodzic tam codziennie i sie pytac czy cos wreszcie zrobili w mojej sprawie.
Z dobrych wiesci mojej przyjaciolce wyszedl pozytywny tescik wczoraj huraaa termin wstepnie obliczony na 21listopada:-)
Ja dzisiaj troche zla, bo sprawdzam na koncie wyplate a tu zaplacone za 10 godzin mniej w lutym tez nizsza wyplata ale nic z tym nie robilam bo myslalam ze to pewnie ja cos przy wylogowywaniu pokrecilam

Z dobrych wiesci mojej przyjaciolce wyszedl pozytywny tescik wczoraj huraaa termin wstepnie obliczony na 21listopada:-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj no to ladne hcg mialas :-)
pamietam jak ja latalam co 2 dzien sprawdzac przyrost bo mnie gin ( juz do niego nie chodze) nastraszyl ze moglam miec poronienie bo ja plamilam na poczatku
wiolka oj skusisz sie skusisz :-) zobacz siknelabys i juz bysmy wiedzialy a tak to trzymasz nas w nieswiadomosci :-(
pamietam jak ja latalam co 2 dzien sprawdzac przyrost bo mnie gin ( juz do niego nie chodze) nastraszyl ze moglam miec poronienie bo ja plamilam na poczatku
wiolka oj skusisz sie skusisz :-) zobacz siknelabys i juz bysmy wiedzialy a tak to trzymasz nas w nieswiadomosci :-(
bobofrutek
anisiaj no ladne jak na zaplodnienie 4 marca to ladne :-) wszystko bedzie si Kochana :-)
marta no piekne macie mieszkanko 3 pokoje w dobrej dzielnicy :-)
wiolka do apteki i to juz hihi
ja marze o wlasnym mieszkanku....
marta no piekne macie mieszkanko 3 pokoje w dobrej dzielnicy :-)
wiolka do apteki i to juz hihi

ja marze o wlasnym mieszkanku....
bobo - to trzeba grać w totka
my mamy swoje i dzięki Bogu, jeszcze 13 lat kredytu
no ale w wawie nie opłaca się wynajmować, bo płaci się tyle, co ratę ze swoje. Chociaż dobija mnie myśl, że za tą kasę w innym mieście mielibyśmy dom 
bobofrutek
anisiaj w poznaniu jest to samo za wynajm placisz co za rate kredytu. ale poki co my szans na kredyt nie mamy bo maz pracuje a ja choruje wiec jeszcze troche musimy wynajmowac
reklama
bobofrutek
anisiaj bedziemy grac ale my mamy szczescie w milosci wiec w grze nie bedziemy miec hihi
Podziel się: