reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
anisiaj a co nie dasz rady ????????? najgorzej jest zawsze przed wizyta !!!!!!!!!!!
ale Cię pocieszyłam co ?? ale to normalne choć trzeba być zawsze dobrej mysli !!!!!!!!!!!! wizyta jutro wiec zleci !!!! Tym bardziej ze rano , ja zawsze mam wieczorem i mnie szlak bierze w dzien bo tak mi sie dłuży i boli brzuch z nerwów !!!!! ogólnie jestem spokojna tzn w sercu ale i tak nerwy jakieś są minimalne !!! ahh no i jak sie juz czuje ruchy to jest lepiej 

katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Mam do Was pytanie - czy brałyście Bromergon? Jeśli tak, jak się po nim czułyście??? Ja mam to na zatrzymanie laktacji i zastanawiam się czego mogę sie spodziewać.
Mam do Was pytanie - czy brałyście Bromergon? Jeśli tak, jak się po nim czułyście??? Ja mam to na zatrzymanie laktacji i zastanawiam się czego mogę sie spodziewać.
ilona24
katrina to lek tez na obniżenie prolaktyny, moja przyjaciółka i wiola go bierze, u przyjaciółki wystąpiły wymioty i spała ciągle, dlatego brała na noc a nie w dzien bo by nie mogła funkcjonowac normalnie, ale kazdy organizm inaczej znosi !!!!!!! wiola chyba tylko senna była nic wiecej jak dobrze pamietam !!!!!!!!!!!
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj jak ja bylam w ciazy to moje gin mi powiedzial madre slowa : PANI CIAZE PROWADZE JA DR..... A NIE DR GOOGLE I PROSZE O TYM PAMIETAC I ZE WSZYSTKIM DO MNIE A NIE DO DR GOOGLE. i tez to sobie Kochana zapamietaj
A
anaber
Gość
Katrina jesli możesz to napisz mi dlaczego masz leki an zatrzymanie laktacji ?? po co to jest ?? przepraszam,ze pytam ale pierwszy raz o tym słyszę 
Jak wróciliśmy ze spacerku to głowa tak mnie rozbolała,że szok ale obiadek zrobiłam a tak mi się już nie chciało

Jak wróciliśmy ze spacerku to głowa tak mnie rozbolała,że szok ale obiadek zrobiłam a tak mi się już nie chciało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo mądre słowa i faktycznie taj jest mi siostra powiedziała że nie mam tyle czytać bo nie potrzebnie wynajduję sobie różne rzeczy hi hi hi
A ja jutro do szkoły co prawda na 13 do 18 ale mi się tak nie chce że szok, no ale cóż muszę do ludzi wyjśc bo na l4 prawie cały czas w chacie siedzę.
Anisiaj na którą masz wizytę ? bo nie pamiętam czy pytałam
A ja jutro do szkoły co prawda na 13 do 18 ale mi się tak nie chce że szok, no ale cóż muszę do ludzi wyjśc bo na l4 prawie cały czas w chacie siedzę.
Anisiaj na którą masz wizytę ? bo nie pamiętam czy pytałam

Z
zZagubiona
Gość
Katrina to ile ty masz tej laktacji ze trza ja zatrzymywac ??
kurde pierwszy raz slysze ze zatrzymac laktacje zazwyczaj slysze jak ja pobudzic heh
bobo a wiesz co ci powiem od mojego doktorka dostalam podobne pouczenie hehe
anisiaj zaraz ci tylek spiore dlatego ja uwazam ze sprawdzanie wzrostu hcg to zlo konieczne powinno sie robic tylko w wyjatkowych sytuacjach bo inaczej kobitki swiruja i szukaja dziury w calym

bobo a wiesz co ci powiem od mojego doktorka dostalam podobne pouczenie hehe
anisiaj zaraz ci tylek spiore dlatego ja uwazam ze sprawdzanie wzrostu hcg to zlo konieczne powinno sie robic tylko w wyjatkowych sytuacjach bo inaczej kobitki swiruja i szukaja dziury w calym
ilona24
bierze sie jak np laktacja nie ustępuję jak sie juz nie karmi, ja tak miałam, ale ciągle odwlekałam to i nie poszłam do lekarza w koncu, bo mimo ze nie miałam mleka to jak nacisnęłam cyca to leciały kropelki i tak było nawet teraz, ale w tej ciązy to samo przeszło i juz nie mam
tzn jak nacisnę to leci siara ale juz nie mleko
a TY katrina w ogóle nie chce karmić po porodzie i dlatego bromek ?????????

a TY katrina w ogóle nie chce karmić po porodzie i dlatego bromek ?????????
reklama
Podziel się: