reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ohhhhhh jak ja bym chciała miec tyle pokarmu !!!!!!!! :sorry: marzy mi sie aby choć pól roku karmić potem juz nie muszę ale chociaz te pół roczku !!!!! zobaczymy choć wątpie, skoro z Jasiem nie miałam to i teraz nie bedzie :-(

Witam
Ilonka ja pierwszego dziecka nie karmiłam bo nie miałam pokarmu a drugie karmiłam pół roku i musiałam odstawić bo szłam na operację a teraz zrobię wszystko żeby jak najdłużej karmić
Lori dobrze że się kochana odezwałaś
Anisiaj trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Zagubiona współczuję takiego wielkiego remontu

biapl witaj czemu tak rzadko nas odwiedzasz? no to ostatnia @ mialysmy tego samego dnia a na kiedy masz termin?

karolinka pisala na enpr ze jej nie przyjeli tak?

Wiolka i jak tam tescik???

My wlasnie wrocilismy od zwierzatek wszystko super tylko kury i koguty sie do nas przyczepily a Mya sie ich bala

Scoti-jestem już w domu ale testu nie kupiliśmy bo jak ze sklepu wychodziliśmy to teść po męża zadzwonił bo miał po niego przyjechać i pojechał zaraz będzie wracał to mi kupi po drodze jak tylko zrobie to wam napisze Katrina-ja biore bromergon narazie po pół tabletki na noc na początku byłam strasznie spiąca i miałam lekkie zawroty głowy ale teraz jest ok

o kurczaczek !!!!!!!!!!!!! a Karolina tak sie cieszyła na tą wizytę !!!!!! chociaż tyle ze spędzi 2 dni u mamy to odpocznie psychicznie !!!!!!!!! szkoda ze tak wyszło !!!!!!!!

reklama
Do góry