reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny mam drugą kreske słabiutką ale jest!!!!!!:-):-DMoja położna jak do niej dzwoniłam kazała mi odstawić bromergon i za 5 dni zrobić test drugi:happy2:

reklama
hej kochane!

witam wieczorową porą. w końcu was nadgoniłam bo dzisiaj produkcja na forum pełna para.

anisiaj trzymam kciuki za wizytę. dziewczyno wiem ze jest trudno ale nie nakręcaj się liczeniem przyrostu bety. po prostu wierz że jest wszystko ok i tak będzie. a jutro lekarz to potwierdzi. daj nam znać zaraz po wizycie. trzymam kciuki za Ciebie

na pocieszenie powiem ci że ja jak jeszcze nie byłam w ciąży i czytałam jak dziewczyny tutaj świruja przed wizytami to sobie mowiłam ja tak nie będę, ja na spokojnie podejdę. no i co. świruję tak samo. ale chyba matki już tak mają że się martwią o maleństwo nawet jeszcze w brzuszku. cóż uroki macierzyństwa. ale powiem że jest cudownie

scotland do tabelki u mnie termin porodu 7,10,2012, a następna wizyta 17 kwiecień, no i bardzo wstępnie chłopiec

karolcia kurcze a to pech ze nie miałaś wizyty. ale odpocznij sobie w weekend. i dobrze zrobiłaś że zapisałas się do psychologa. na pewno takie wygadanie się pomoże

lori dobrze ze jesteś. mam nadzieję że szybko dostaniesz zielone światełko.

katy gdzie jesteś nasze słoneczko? twoja radość życia nam jest potrzebna. wracaj tu zaraz.

wiolka po cichu gratuluje i trzymam kciuki

no i tyle zapamietałam. cóż wiosna na dworze i z moją pamięcią gorzej

Scotland-nie wierzyłam że tak szybko mi prolaktyna spadnie a tu po raz pierwszy mam słabiutką kreche ale mam nie wierze na razie ale sie ciesze sie bardzo wie bo razem kukaliśmy na niego ja nie wierzyłam kazałam jemu patrzeć

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry