reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
marta tak sobie sie czuje

dziewczyny jestem zalamana bo przyjdzie mi robic remont calej kanalizy w domu plakac mi sie chce ale nie mam wyjscia eh smierdzi ciagle z rur i to od tego chyba glowa mi peka bo to jest nie mozliwoscia jestem po za domoem i jest ok a tylko siedze w domu i sie zle czuje jak pomysle ile kasy trzeba ( lazienke trza rozwalac podloge w pokoiku i kuchnie ) ehh zalamka

Anisiaj nie nie muszę ja to muszę zrobić do pracy magisterskiej ale promotor nie dał mi terminu jeszcze także ze pokojem.
Zzagubiona a to Ci współczuję wiem jaki to smród bo teściowa miała tak samo w całej chacie szło oszaleć, szkoda kafli kuc wiem no i kasy też.
Lecę na spacerek z m później do Was zajrzę

Ostatnia edycja:
zagubiona o cholibka :szok: no ale chyba lepiej bo po co masz sie męczyć z tym bólem ?????????????? tak czy siak chyba lepiej teraz przed porodem niz potem jak bedzie niuńka !!!

marta - sprawdź maila :)

zzagubiona - współczuję :/

macie racje dziewczyny, niepotrzebnie wpadłam w ten wir guglowania i obliczania (i nie będę się usprawiedliwiać, ale to forum listopadówek tak mnie nakręca, więc chyba z niego zrezygnuję)

spadam na dzisiaj, może wpadnę potem, a jak nie, to trzymajcie jutro kciuki :)

Dokładnie tak jak napisała Ilonka - moje maleństwo będzie od początku na butli i żeby nie pojawił sie pokarm, to od razu kilka godzin po porodzie muszę wziąć pół tabletki, potem przez kilka dni dwa razy dziennie chyba po pół, a potem po całej tabletce. I dlatego pytałam jakie mogą być skutki uboczne, żeby ewentualnie się "przygotować".

Zagubiona - teraz nie mam pokarmu i na pewno pojawiłby mi się jakieś 2-3 dni po porodzie, a skoro nie będę mogła karmić, to nie chce znowu przechodzić tego co przy Alince i wole od razu spróbować go "spalić".

reklama
aaa heh myslalam ze teraz masz ja po smierci malego dostalam jakies tabletki wzielam 3 i mleka nie bylo a wczesniej mialam tyle ze smnialam sie ze pol afryki wykarmila bym

Do góry