reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiecie co macie rację, idę na spacer z psem. Internet to zło, te wszystkie badania z jakiegoś powodu są dla lekarzy, a nie do mojej interpretacji ;) anaber - dziękuję za opieprz, przyda się ;)

reklama
anisiaj a co nie dasz rady ????????? najgorzej jest zawsze przed wizyta !!!!!!!!!!! :-p ale Cię pocieszyłam co ?? ale to normalne choć trzeba być zawsze dobrej mysli !!!!!!!!!!!! wizyta jutro wiec zleci !!!! Tym bardziej ze rano , ja zawsze mam wieczorem i mnie szlak bierze w dzien bo tak mi sie dłuży i boli brzuch z nerwów !!!!! ogólnie jestem spokojna tzn w sercu ale i tak nerwy jakieś są minimalne !!! ahh no i jak sie juz czuje ruchy to jest lepiej :)

witajcie

Mam do Was pytanie - czy brałyście Bromergon? Jeśli tak, jak się po nim czułyście??? Ja mam to na zatrzymanie laktacji i zastanawiam się czego mogę sie spodziewać.

katrina to lek tez na obniżenie prolaktyny, moja przyjaciółka i wiola go bierze, u przyjaciółki wystąpiły wymioty i spała ciągle, dlatego brała na noc a nie w dzien bo by nie mogła funkcjonowac normalnie, ale kazdy organizm inaczej znosi !!!!!!! wiola chyba tylko senna była nic wiecej jak dobrze pamietam !!!!!!!!!!!

anisiaj jak ja bylam w ciazy to moje gin mi powiedzial madre slowa : PANI CIAZE PROWADZE JA DR..... A NIE DR GOOGLE I PROSZE O TYM PAMIETAC I ZE WSZYSTKIM DO MNIE A NIE DO DR GOOGLE. i tez to sobie Kochana zapamietaj

Katrina jesli możesz to napisz mi dlaczego masz leki an zatrzymanie laktacji ?? po co to jest ?? przepraszam,ze pytam ale pierwszy raz o tym słyszę :eek:

Jak wróciliśmy ze spacerku to głowa tak mnie rozbolała,że szok ale obiadek zrobiłam a tak mi się już nie chciało :oo2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo mądre słowa i faktycznie taj jest mi siostra powiedziała że nie mam tyle czytać bo nie potrzebnie wynajduję sobie różne rzeczy hi hi hi
A ja jutro do szkoły co prawda na 13 do 18 ale mi się tak nie chce że szok, no ale cóż muszę do ludzi wyjśc bo na l4 prawie cały czas w chacie siedzę.
Anisiaj na którą masz wizytę ? bo nie pamiętam czy pytałam :sorry2:

Katrina to ile ty masz tej laktacji ze trza ja zatrzymywac ??:szok: kurde pierwszy raz slysze ze zatrzymac laktacje zazwyczaj slysze jak ja pobudzic heh

bobo
a wiesz co ci powiem od mojego doktorka dostalam podobne pouczenie hehe

anisiaj
zaraz ci tylek spiore dlatego ja uwazam ze sprawdzanie wzrostu hcg to zlo konieczne powinno sie robic tylko w wyjatkowych sytuacjach bo inaczej kobitki swiruja i szukaja dziury w calym

bierze sie jak np laktacja nie ustępuję jak sie juz nie karmi, ja tak miałam, ale ciągle odwlekałam to i nie poszłam do lekarza w koncu, bo mimo ze nie miałam mleka to jak nacisnęłam cyca to leciały kropelki i tak było nawet teraz, ale w tej ciązy to samo przeszło i juz nie mam :szok: tzn jak nacisnę to leci siara ale juz nie mleko :sorry2:

a TY katrina w ogóle nie chce karmić po porodzie i dlatego bromek ?????????

reklama
Do góry