reklama
Hej dziewczynki
Ja dziś tylko na chwilkę, bo do pracy idę, a choć wstałam wcześniej, to miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia, bo jutro teściowie przyjeżdżają
Ja akurat nie mogę złego słowa powiedzieć o mojej teściowej... Nie mam żadnych problemów z nią, zresztą jak coś mi nie pasi ( a w sumie tylko mi przeszkadzało jak cisnęła nas o dziecko), to jej powiedziałam, ale nie jakoś ostro tylko tak normalnie i nie było żadnego problemu... czasami rzuci jakiś tekst, ale raczej tak tylko,żeby rzucić, a jak ktoś porusza w rodzinie ten temat, to sama ucisza ludzi, więc jest ok:0 Zawsze jak się spotkamy, to jakąś banieczke wypijemy i jest super 
D
Dzoana.a
Gość
Miłego dnia słonecznego
Ja musiałam odpocząć od BB (przepraszam), miałam straszne doliny, musiałam oderwać się od myslenia o porażkach w staraniu.
Zaczęłam znowu chodzić na aerobik, więc 5 dni w tygodniu coś robiłam, a jak wracałam do domu to tylko hop siup dołóżeczka i spanko.
Robiłam ponowne badania hormonów i wychodzi na to, że wszystko ok (TSH 1,76 norma 0,27-4,20; prolaktyna 19,9 norma 4,8-23,3; progesteron 10,14 norma dla fazy lutealnej 1,7-27). Dobra wiadomość jest taka, że moje hormony działają w porządku, zla jest taka, że dalej nie wiem co może powodować plamienia:-( No i problemy z zajściem. Nie po trafie całkowicie wyluzować, bo jak to zrobic gdy się pragnie dziecka?
Jutro pewnie @ rozkręci mi sie na dobre, na razie mam lekkie plamienia:-( Popoludniu wybieram się na rowerki, szkoda z takiej pieknej pogody nie skorzystać.

Ja musiałam odpocząć od BB (przepraszam), miałam straszne doliny, musiałam oderwać się od myslenia o porażkach w staraniu.
Zaczęłam znowu chodzić na aerobik, więc 5 dni w tygodniu coś robiłam, a jak wracałam do domu to tylko hop siup dołóżeczka i spanko.
Robiłam ponowne badania hormonów i wychodzi na to, że wszystko ok (TSH 1,76 norma 0,27-4,20; prolaktyna 19,9 norma 4,8-23,3; progesteron 10,14 norma dla fazy lutealnej 1,7-27). Dobra wiadomość jest taka, że moje hormony działają w porządku, zla jest taka, że dalej nie wiem co może powodować plamienia:-( No i problemy z zajściem. Nie po trafie całkowicie wyluzować, bo jak to zrobic gdy się pragnie dziecka?
Jutro pewnie @ rozkręci mi sie na dobre, na razie mam lekkie plamienia:-( Popoludniu wybieram się na rowerki, szkoda z takiej pieknej pogody nie skorzystać.
Kochane jestem po. Lekarz cudowny, wychwalił wyniki krwi i innych badań. Pęcherzyk jest idealne ulokowany w macicy, ale od razu powiedział, że nie będzie widać zarodka, bo ma dopiero 20 dni
kazał się cieszyć, pogratulował i następna wizyta za dwa tygodnie. mam lutkę doustnie i nospę na bóle brzucha. jak wszystko dobrze pójdzie, to to naprawdę będzie wielka sobota, bo zobaczymy malucha. Mężulo był ze mną i miał oczy jako pięciozłotówki. a teraz dba o mnie jak nigdy
trochę ubolewam nad tym, że nic nie widziałam, ale lekarz mówi, że te moje 5 tygodni i 6 dni to tak naprawdę 4 tygodnie i 6 dni, bo mam długaśne cykle. jego zdaniem wyniki wskazują na piękny wzrost i tego się trzymam 
D
Dzoana.a
Gość
Anisiaj, to gratulacje!!! Teraz odpoczywaj, dobrze, że mąż o Ciebie dba, taka jego rola:-)
Freya1
Fanka BB :)
anisiaj cieszę się, że wizyta udana ;-) na fajnego lekarza trafiłaś ;-)
reklama
A
anaber
Gość
anisiaj no to super ciesze sie ,że wszystko ok
a co postanowiłas wracasz do pracy czy jeszcze odpoczywasz??

Podziel się: