reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Joweg-wydaje mi sie że jest jescze za mały żeby stwierdzić że coś nie gra dzieci w jego wieku mają często nieobecny wzrok i różnie reagują wydaje mi sie że gdy będziemiał z pół roku to wtedy po zachowaniu coś więcej będzie mozna wywnioskowac

reklama
Madlen- waidomo że nie każde ale od takiego malucha nie wymaga sie wyostrzonego wzroku i reakcjii na bodźce moja koleżanka ma syna ma 4 miesiące i nie ma specjalnego zainteresowania światem ale mój bratanek naprzykład tak samo jak twoje dzieci od początku sie interesował wszystkim i tak mu zostało:-)u nas Nastka w 3 miesiącu dopiero zaczęła sie interesować i mymuszać płaczem noszenie na rękach

Joweg najlepiej poczekac ;-)
Wiolka moze faktycznie te moje takie ciekawe..cora to juz byla ciekawa,jak tylko na swiat przyszla..ledwo mi ja na piersi polozyli,a ona wlozyla sobie dwa palce do buzi ,otworzyla swoje wielkie oczyska ,podniosla glowe do gory na tyle ile potrafila i rozgladala sie na boki..sama polozna i lekarz byli zdziwnieni,ze ledwo co wyszla z tylka <jak to nazwali>,a juz musi zobaczyc gdzie jest :-D

wiolka a pewnie,ze kazde inne..tak samo kazda ciaza jest inna i porod tez ;)
a te moje smyki to od malego ciekawe..i do dzisiaj im to zostalo :-D

Madlen-dokładnie i to jest najpiękniejsze że każde dziecko jest inne :-)i ciąża też każda inna nie może być wszystko takie samo bo nudny byłby świat

reklama
Do góry