Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiolka sama zobaczysz jak to szybko zleci ;-) właściwie męczą mnie tylko te cholerne zaparcia....
Mąż mi ściągnął film " i że Cię nie opuszczę " właśnie oglądam
my mieliśmy dzisiaj intensywny dzień i właśnie idę spać. Jutro wracam do pracy, zobaczymy jak się będę tam czuła. Właśnie rozpuszczam pod jeżykiem dwie wieczorne lutki, jak ja nie lubię ich smaku brrr
Marta - oglądałam ten film dwa dni temu i przez te moje hormony ryczałam jak bóbr
Wiolka - trzymam kciuki za kolejne dwie krechy, rób jutro, co sobie będziesz żałować
joweg - w maju kolej na Ciebie, nie stresuj się cudzą głupotą!
więcej nie pamiętam, ale każdą z Was ściskam z osobna i wszystkie razem
Ciekawe czy ktos jeszcze tu jest ?
Powinnam juz dawno spac ale musze chwile jeszcze poczuwac nad syniem bo dostal goraczki i mam nadzieje ze spadnie po ibumie - caly tydz nie puszczalismy go do przedszkola z nadzieja ze przejdzie a tu masz ci los, wiec jutro czeka nas wizyta u lekarza.
ja tez ide spac kochane rano napisze bo jade z mezem do lekarza zobaczyc co z ta jego beta i na infuzje wiec bede dwie godziny siedziec w aucie to napisze wam cos :d to pogadamy :d do jutra , juz tesknie hihihi
ja jeszcze jestem ;-) Marysia zdrowka dla syna ;-) Joweg &&&&&&& ;-) Anisiaj jaki ty masz sliczny suwaczek ;-) Ilonka ty sie bidulko wymeczysz,wspolczuje kochana,oby dzisiejsza nocka byla lepsza ;-)