reklama
katrina115
Potrójna Mama
joweg - coś dla Ciebie - Co widzą oczy noworodka - Noworodek - Niemowlę - BabyOnline.pl
Wiolka ja się kimłam jak wróciłam ze szkoły a teraz siedzę na fotelu opatulana kołdrą z kompem na kolanach i piszę z wami
no i oczywiście przeglądam sobie różne rzeczy dla maluszka hi hi na allegro. We wtorek idę do gina na 18 trochę mam schizę 
Joweg ale to i tak jest teoria w praktyce jak dziewczyny mówiły, każde dziecko jest inne.

Joweg ale to i tak jest teoria w praktyce jak dziewczyny mówiły, każde dziecko jest inne.
wiolka23
Fanka BB :)
Marta-też mi sie tak wydaje:-)a u ciebie zaraz będzie 10 tydzień leciał już!!!!
A nospe zażywacie jak was brzuch boli?bo mi sie zdarzyło i chyba nie zaszkodze?Przy Nastce mi mówili żebym zażywała normalnie jak mnie brzuch boli

Ostatnia edycja:
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
wiola sikaj jutro
bedziesz spokojniejsza jak zobaczysz juz mega tłuste krechy
Katka idę we wtorek na usg nerek i wtedy mam nadzieje ze okaże co jest grane, tak czy siak biorę nospę codziennie wiec i na nerkę działa ale noce są jednak męczące bo czy wezmę czy nie to boli w miarę mocno !!!!!
i w tym tyg zrobię sobię jeszcze badanie moczu !!!!
DOBRANOC
jutro rano sie melduję jak zawsze
dziś tylko wpadłam szybko zobaczyć ile i co naskrobałyście
MY spędziliśmy fajny dzien
ale co miłe szybko sie konczy i od jutra znów sami :-( mąż jednak jedzie bo mówi ze chce szefa ganiać o ta kasę !!!!!

Katka idę we wtorek na usg nerek i wtedy mam nadzieje ze okaże co jest grane, tak czy siak biorę nospę codziennie wiec i na nerkę działa ale noce są jednak męczące bo czy wezmę czy nie to boli w miarę mocno !!!!!
i w tym tyg zrobię sobię jeszcze badanie moczu !!!!
DOBRANOC
MY spędziliśmy fajny dzien
Podziel się: