gosiulek73
mama K&K&A
Wiola gratulacje:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje !!!!!!!!Dziewczyny mam drugą kreske słabiutką ale jest!!!!!!:-)Moja położna jak do niej dzwoniłam kazała mi odstawić bromergon i za 5 dni zrobić test drugi
![]()
Witam w sobotni wczesny poranek
obudził mnie głód i musiałam niestety wstac i coś przegryść , odechciało mi sie spać więc postanowiłam znowu byc pierwsza :-) jak tak dalej pojdzie to za dwa m-ce bede ważyć 95przez to podjadanie
wiolka kurcze tak sie strasznie cieszę gratulacje kochana wszystkiego dobrego
anisiaj szybciutko po wizycie daj nam tu znac bo z ciekawości poumieramy![]()
jane jesli chodzi o testy kochana ja sie wogole na nich nie znam jedyne na jakie sikałam to były ciążowe
Lori dużo zdrówka i sił życzymy i zieleonego światelka
Ilonko a jak Twój Jaś już lepiej ??
Wczoraj słuchajcie tak sie wkurzyłam,że szok już Wam nie pisałam ale co tam bedzie mi lepiej jak wurzuce to z siebie. Jak zwykle temat dot. się teściowych: wczoraj po spacerku jak wróciliśmy zaczełam robić obiad i do tego tak mnie głowa rozbolała,ze szok a tu dzwonek do drzwi, otwieram patrze stoi teściowa(dodam,ze bardzo lubię takie niezapowiedziane wizyty) wyszła na spacer ze swoim drugim wnuczkiem od mojego M siostry. Ja taka zdziwiona i pytam "a co mama tu robi" pryjechała bo młody miał straszny katar i temp. no to kurde wie,ze mój Igor dwa tyg. jż siedzie w domu i wie ,ze w poniedziałek w końcu ma iść do przedszkola to przyprowadza mi tu zasmarkanego dzieciaka aby sie pobawili. No myślałam, że mnie kur .... wica trafi. po czym oczywiście nie zdjeła butów i wpasowala mi sie do salonu i zobaczyła moje rogaliki które robiłyśmy wspólnie na BB poczestowala się sama i mówi " no ładne bo sie nie porozwalały ale ciasto takie dziwne, moje było smaczniejsze" i tu juz przegieła, usiadła do stołu i myslała ,ze jej kawę zaproponuję. a ja nic dokońca zjedliśmy obiad z Igorkiem i olewałam ją ,aż w końcu sie ubrała i polazła. Doszłam do wniosku nie będę proponowac kawy jak jej rogaliki nie smakująi pewnie znowu jestem tą nadąsaną synową. Pewnie gdyby jej córcie zrobiły rogaliki to byłyby najsmaczniejsze ale,że mają dwie lewe rece to nic nie potrafią zrobić nawet sałatki pokroić.
Kurcze jak na świeta wspólnie coś przygotowywaliśmy to każda coś miała do zrobienia, ja miałam ciasta, jedna siotra miał dwie salatki po czym dzien przed świętami dzwonię do teściowej a ona do mnie,ze kroi słatkę bo córcia nie miała jak i kiedy. Pewnie za grubo by pokroiła i warzywa,by źle ugotowała
Przepraszam,ze tak zanudziłam z samego rana.
jest ktoś gorszy od teściowej w moim przypadku ... -TEŚĆ ... ehhh...Anaber-to jędza nikt nie potrafi tak ponieść ciśnienia jak teściowa!!!Dobrze że sobie poszła my wiemy że rogaliki tywojego wyrobu musiały być pysze a nią sie nie przejmujDziewczyny nie wiem czy będę dziś robić drugi test bo położna mi mówiła żebym za 5 dni zrobiła więc chyba poczekam:-)Dzękuje wam bardzo za gratulacje i trzymam za was wszystkie kciuki&&&&&&&&&&
Anisiaj-kochana i za twoją wizyte dziś informuj nas tylko jak wrócisz
zawsze chciałam zobaczyć ten domek !!My własnie wróciliśmy z dworku kurcze już się chłodno zrobiło ale w dzien bylo pięknie,ze az z sąsiadami skusiliśmy sie na grilla tak mi brakowało tego smaku także sezon u nas otwrty ;-) no i plus taki,że nie musialam stać przy garach w domu. tylko przygotowalam mięsko i kiełbaski i miałam gotowca :-) jutro chyba przejedziemy się na wycieczkę do Szymbarku gdzie jest domek do góry nogami także obiad też bedzie na mieścieżyć nie umierać
hehehehehee
mój mąż przed porodem szukał kto sie zamieni bo on chciał synaheheMarta- dzięki:-) Ilona- no to gratuluje super że bobasek ładnie kopie Nastka stwierdziła że musimy mieć dziewczynke bo przecież mamy tyle ładnych sukienek po niej że szkoda żeby ich nie wykorzystać a jak nam sie chłopiec urodzi to powiedziała że oddamy go innym rodzicom i będziemy na dziewczynke czekaćma pomysły nie z tej ziemi
ja miałam cesarkę ..Tak sie zastanawiam czy któras z was jest jeszcze po cesarce?Bo ja jestem i może dlatego tak dziwnie to wszystko odczuwam wiadomo że blizna też sie bedzie rozciągaći boli
zdrówka .. herbata z imbirem , z miodem , sok malinowya ja dziewczyny mam mega katar i ból gardła....nie wiem co bezrecepty moge kupic w miare dobrego???
co za bezmyślna baba ehhhh nie przejmuj się ...hej ale mam dola ,wszyscy tylko sie podniecaja dzieckiem od szwagra a ta moja powalona szwagierka pyta bezczelnie " a co wy dalej nie mozecie, jaka szkoda, ja chce juz drugie a wy dalej nie mozecie " mam dosc niechce mi sie juz zycbo sprawiedliwosci na tym swiecie to niema :/
a cukinia z grilla ?? mmm pychotadaj kawalek mieska mniam tez chce ale teraz od niedawna jestesmy wegetarnianie z mezem ze wzgledu na jego chorobe i moge zapomniec o miesku z grila![]()
szerokiej drogihej dziewczyny ja juz jestem , w drodze hhehe z mezem do lekrza a przed nami jeszcze jakies 140km jazdyale mi sie spac chce przez taq zmiane czasu ´ze hoho
fantastycznie !!! bardzo sie cieszę i gratuluję z całego serducha !!!!Dziewczyny robiłam teraz test i jest druga grubaśna krecha:-)lepiej widoczna niż ostatnio![]()
nie testuję się jeszcze.... poczekam .. drugi test zrobie pewnie w sobotę lub przyszły poniedziałekwiolka23- to juz rob szybko suwaczek ciazowytrzymaj sie kochana i spokojnych 9 miesiecy
![]()
aneczka- co tam=?