reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
malami super :-) a poprzednia @ kiedy mialas? moze to jest z poprzedniego jeszcze cyklu bo tak by wygladalo :-) kiedy do gina idziesz?

Malami bedzie dobrze !!!!!!!!:tak:
Ilonka gdzies mi smignelo,ze szykuje sie drugi synek..gratualcje !!!,najwazniejsze,aby bylo cale i zdrowe ;-)
Gosia gratki dla siostry :tak:
reszte nie pamietam,sorki
dziewczyny,czy to normalne,ze brzuch mnie cmi jak na okres ????,bo ja juz nie pamietam jak to jest..czuje sie super,tylko ten brzuchol..martwie sie...:-(jak czesto mozna brac nospe,zeby nie zaszkodzilo Malenstwu ??

Malami-trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&:-)możliwe jest że w ciąży m sie @ na początku:happy: Madlen-wiem że nie raz jak bardzo boli to nospe można zażywać do 3 razy dziennie mnie też cały czas boli ale staram sie zażywać 1 tabletke i to nie codziennie

Ostatnia edycja:
Marysiu- Bietka ma rację- może do telegramu i pieniążków ładny wiklinowy kosz z czymś praktycznym- haftowane z imionami ręczniki, szlafroki, pościel, albo "garnitur ślubny". Ja zamawiałam kilka razy chcąc by moi obdarowywani mieli pamiątkę- w skład wchodzą dwie filiżanki z imionami państwa młodych, podstaweczki z datą ślubu, talerzyki do ciasta (śniadania) z symbolem małżeństwa (obrączki, splecione serduszka, dwa gołąbki etc), dzbanek do kawy/herbaty, dzbaneczek do mleka, cukiernica i talerz do ciasta z wypisanymi życzeniami i podpisem. Koszt kompletu z firmowej porcelany to ok 200 zł.

Ilonko- ja wiem, że marzysz o córci i nie wierzysz lekarce, ale tak naprawdę w głębi duszy najważniejsze by było zdrowe (ja wiem)

małami- ano tak... to całkiem możliwe, ale z tego co pamiętam to nie było niepokalane poczęcie ;) z gratulacjami poczekam do wizyty, ale swoje wiem... wakacyjna miłość... egipskie ciemności... ach....

no i znów reszty nie pamiętam, za co przepraszam :)

Malami to aż nieprawdopodobne!! Ale się cieszę!:-) dziwne bo @ była tempka spadła.... szok
Marysia mnie się podobają zestawy ręczników z wyhaftowanymi imionami i datami ślubu w wiklinowym koszu, ale pomysł Karoliny co do zestawu śniadaniowego też super, wspaniała pamiątka!!

Ostatnia edycja:
dziewczynki smutno mi dzis :-( nie spalam cala noc jestem jakas rozbita a na dodatek chce mi sie plakac bo mam dzis imieniny ( co prawda ich az tak nie obchodze jak urodzin ) no ale to jest inny dzien i zyczenia jakie dostalam byly jedynie z sieci komorkowej ze dali mi na dzis 120 minut :-( maz nawet mi nie zlozyl zyczen ani nic a teraz pojechal zalatwiac sprawy i wroci ok 18 moze. nie chce mu przypominac co chwila wczoraj mu mowilam ze mam dzis imieniny a dzis nic komplenie, jest mi strasznie smutno ide sie polozyc spac

bobo kochana my tu wszystkie składami Ci imieninowe życzenia, wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i oczywiście fasolki w brzuszku!! No już uśmiechnij się szybciutko!!!!! ;-)

reklama
Bobo kochanie!!! Ja Tobie składam najserdeczniejsze życzenia - może mąż jakąś niespodziankę szykuje??:-)

Małami super!!!! Aż zaniemówiłam z wrażenia,nieźle!!!!!

Ilonko to pech że tak Cię potraktowała lekarka wrrrr!!!!:wściekła/y: szkoda gadać.
Koniecznie napisz jak po wizycie na nereczki i dalej trzymam kciuki za córcię!!!
Nie chcę mówić głośno, ale masz się trochę w tej ciąży:-:)-( biedaku.

Do góry