Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!!!! Dzięki tej rączce a nie pompce idealnie ściągało się pokarm. Taki z pompką miała kumpela i stwierdziła, że one jakby wyczucia nie mają(są za silne) i jak odciągała pokarm to z krwią bo za mocno ssało:-(. Inna kumpela miała elektryczny i stwierdziła, że się czuła jak krowa do dojarki podłączona.

Powrócę do tematu laktatorów - lepszy ręczny czy elektryczny? Koleżanka mi mówiła, że najlepszy jest najzwyklejszy co wy o tym myślicie??

na nogach narazie nic nie mam, żadnych obrzęków itd. nawet w te upały nie były spuchnięte więc byłam w wielkim szoku. rozstępów póki co też nie ma. ale do grudnia wszystko się może zmienić. cycki urosły ale mi to nie przeszkadza. tylko czasami czuję jak by mi normalnie ciążyły bo najmniejsze nie były, a teraz jeszcze większe więc dodatkowy balast do dźwigania jest 
narazie o tym nie myślę.dla mnie super jest reczny medela harmony, ale kupie jesli po porodzie okaze sie ,ze wogole go potrzebuje bo moze dziecko bedzie ladnie sciagac wszystko i bedzie ok.Jesli wybierac miedzy recznym a elektrycznym to ja wole reczny a elektryczny zawsze w razie potrzeby mozna wypozyczyc z duza sila ssaniaPowrócę do tematu laktatorów - lepszy ręczny czy elektryczny? Koleżanka mi mówiła, że najlepszy jest najzwyklejszy co wy o tym myślicie??