reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
no to ja też - to tak od góry zacznę - pryszcz na pryszczu i pryszczem pogania na twarzy, plecach, dekolcie, rozstępy to mam od zawsze teraz mam ich więcej, pękają mi naczynia na udach, cycki - masakra - nigdy co prawda nie były jakieś super ale teraz to już tragedia i do tego bolą mnie okrutnie - pominę że mi cieknie z nich, spuchnięta jestem maksymalnie - także jak wstaje rano to mam na ciele odciśnięte wzory godne Picassa, oprócz brzucha niestety także tyłek mi rośnie - także wyglądam komicznie z profilu.
I jek jeszcze ktoś mi będzie próbował wmówić że kobieta jest przystosowana do ciąży to mu chyba palnę.

Ja miałam taki ręczny aventa. Bardzo sobie go chwaliłam:tak:!!!!! Dzięki tej rączce a nie pompce idealnie ściągało się pokarm. Taki z pompką miała kumpela i stwierdziła, że one jakby wyczucia nie mają(są za silne) i jak odciągała pokarm to z krwią bo za mocno ssało:-(. Inna kumpela miała elektryczny i stwierdziła, że się czuła jak krowa do dojarki podłączona.:-D:-D

Powrócę do tematu laktatorów - lepszy ręczny czy elektryczny? Koleżanka mi mówiła, że najlepszy jest najzwyklejszy co wy o tym myślicie??

zalezy jak czesto bedziesz uzywac. przy karmieniu tylko piersia ja uzywalam bardzo sporadycznie - szczerze mowiac wolalam sciagac recznie. ale jesli bedziesz odciagac i karmic butelka, to na pewno lepszy jest elektryczny. dlatego ja juz kiedys pisalam, ze lepiej nie kupowac na zapas, tylko jak sie zorientujemy, czego potrzebujemy.

moj pepuszek tez sie poszerzyl :) i ciekawe czy choc troche wyjdzie albo sie plytszy stanie... jak ja juz bym chciala miec taki ogromny brzuszek zeby juz listopad byl aahhh :)

mój pępuszek narazie wyskakuje hehe a co do wyglądu to jedyne co mi dokucza to syfy na twarzy. coś to maleństwo chce chyba mieć brzydką mamę :-D na nogach narazie nic nie mam, żadnych obrzęków itd. nawet w te upały nie były spuchnięte więc byłam w wielkim szoku. rozstępów póki co też nie ma. ale do grudnia wszystko się może zmienić. cycki urosły ale mi to nie przeszkadza. tylko czasami czuję jak by mi normalnie ciążyły bo najmniejsze nie były, a teraz jeszcze większe więc dodatkowy balast do dźwigania jest :-D

laktatory? nie wiem, nie znam się, nie orientuję :-D narazie o tym nie myślę.

reklama
Powrócę do tematu laktatorów - lepszy ręczny czy elektryczny? Koleżanka mi mówiła, że najlepszy jest najzwyklejszy co wy o tym myślicie??
dla mnie super jest reczny medela harmony, ale kupie jesli po porodzie okaze sie ,ze wogole go potrzebuje bo moze dziecko bedzie ladnie sciagac wszystko i bedzie ok.Jesli wybierac miedzy recznym a elektrycznym to ja wole reczny a elektryczny zawsze w razie potrzeby mozna wypozyczyc z duza sila ssania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry