T
Tunia85
Gość
nowa mama jest chyba nadgorliwa
ja torbę będę pakować na początku listopada, gdyby się zdarzyło, że córcia chce wyjść wcześniej, ale mam nadzieję, że posiedzi do końca,
problemy z ubieraniem to też mam od jakiegoś czasu i tyczy się skarpet, rajstop, spodni i butów, ale znalazłam sposoby, na buty również, choć C. czasem automatycznie schyla się żeby mi pomóc, ale mówię żeby poczekał, aż będę mieć jeszcze większy brzuch, bo na razie daję radę
problemem jednak zaczęło się robić golenie nóg i okolic intymnych, przed porodem to jakoś nie widzę jak miałabym się wydepilować, a trzymając w jednej dłoni lusterko, a w drugiej maszynkę albo szpatułkę do kremu może braknąć trzeciej ręki
ja torbę będę pakować na początku listopada, gdyby się zdarzyło, że córcia chce wyjść wcześniej, ale mam nadzieję, że posiedzi do końca,problemy z ubieraniem to też mam od jakiegoś czasu i tyczy się skarpet, rajstop, spodni i butów, ale znalazłam sposoby, na buty również, choć C. czasem automatycznie schyla się żeby mi pomóc, ale mówię żeby poczekał, aż będę mieć jeszcze większy brzuch, bo na razie daję radę

problemem jednak zaczęło się robić golenie nóg i okolic intymnych, przed porodem to jakoś nie widzę jak miałabym się wydepilować, a trzymając w jednej dłoni lusterko, a w drugiej maszynkę albo szpatułkę do kremu może braknąć trzeciej ręki

. Ja tak miałam, spryskano mnie czymś i jechana
, bez większych czułości
Brrrr....