U
użytkowniczka r
Gość
Ja też wolę pipunie mieć ogoloną,niż żeby mi ktoś obcy golił.Ostatnio goliłam na wyczucie i zostawiłam mały trójkąt,później sprawdziłam efekty,wyszło całkiem nieźle
Później będę męża gonić i on będzie moim osobistym fryzjerem 
Doszły spodnie ciążowe które zamówiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona,te w rozmiarze 40 troszkę za duże,ale specjalnie większe kupiłam na później a sztruksiki rozm. 38 w sam raz,wygoda na maxa
Na razie zostawiłam je u mamy do skrócenia 
Doszły spodnie ciążowe które zamówiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona,te w rozmiarze 40 troszkę za duże,ale specjalnie większe kupiłam na później a sztruksiki rozm. 38 w sam raz,wygoda na maxa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
, ja tam po 3-4 paczkach pampersów przerzuciłam się przy pierwszej córci na DADĘ z Biedronki - jest równie dobra jak Pampers i nie uczulała pupci, co czasem się zdarzało z Pampersami, no i kwota za Dadę o pół mniejsza, z pampersami oryginalnymi te szczególnie new born mają taką wchłaniającą kupkę siateczkę,ale byłam trochę nie zadowolona, bo jak dzidzia nieczuła na pupci kupki to nie alarmowała, a przy tych już normalnych jak była kupka to od razu było przewijanie i dziecko mi nie leżało w kupce, bo np. nie poczuło jak się wchłonęło
no i tyle tego mojego wykładu może nie tu miało być, ale skoro padło pytanie...