reklama

zagęszczać mleko kaszką?

Cześć Dziewczyny ja parę dni temu pytałam pani ordynator ze szpitala jak to z tym zagęszczaniem jest.Ogólnie już by można było zagęszczać. Ale powiedziała że skoro dziecko ładnie przybiera to nie ma to sensu. Ale ja myślę że to sprawa indywidualna i każdy dzidziuś powinien być wcześniej zbadany przez lekarza. Moja jest cały czas na cycusiu ale dwa razy w ciągu ostatnich 2 tyg nie mogła sobie dojeść więć dostała 60ml bebika i pół łyżeczki kleiku ryżowego. i Było ok.:-)w końcu zasnęła

reklama
ach..czyli tak źle nie jest:-)! Ja jeszcze z tym zageszczaniem mleka poczekam;-),ale nieomieszkam zpytać Pani pediatry czy jest to wykonalne w takim młodym wieku;-). Dziękuję za pościki:tak:

okazało się,że od 3 m-c można zagęszczać mleczko ale tak poważnie lighcikowo.Co by było płynne! Oczywiście nie ciągle.Mi p.dr powiedziała,że jakby co to tak dwa razy w tyg. co by małej nie przytuczyć a żeby było ok.:-) Oczywiście lepiej unikać takich zabiegów, ale wiem,że czasem nie ma innego wyjścia.A lepiej wiedzieć takie rzeczy, prawda?!
POZDRÓWKI!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry