sewa
mamuśka ;-)
A, to przepraszam. Nie doczytałam. Helen Doron, też się nad tym zastanawiałam... Ile kosztują lekcje?
Nic nie szkodzi :-) U mnie pół godz. kosztuje 23 zł , zestaw startowy z płytami 250 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A, to przepraszam. Nie doczytałam. Helen Doron, też się nad tym zastanawiałam... Ile kosztują lekcje?
Niestety, miałam złe informacje, dzieci do lat trzech nie mają bezpłatnego wejścia do kolorado, tylko dzieci, które jeszcze nie chodzą nie płacą.......... Szkoda......:-Atol ul. Brożka jest na Woli na kole , prostopadła do ul. Deotymy.
Jestem bardzo zadowolona z tych zajęc. Poznaję na nowo tam swoje dziecko....
Myślałam o łyżwach, ale to dopiero zimą , o ile uda mi sie kupic dla niej taki mały rozmiar (23 no maks. 24) bo nigdzie nie widziałam a też już się rozglądałam. Ale nie na zajęcia . Przy Wola Parku jest każdej zimy bezpłatny wstęp na lodowisko i chciałabym by troche tak sobie pojexdziła i czy wogóle uda jej się jeździc , czy złapie równowagę....... no zobaczymy...........
A tak apropo jeszcze różnych zajęc, słyszałam że do Kolorado (tam jest sala zabaw ) dzieci do lat trzech mają bezpłatne wejście i myślę ,że tam tez będziemy bywac jak zrobi się zimno..............
A i cieszę sie ,że wątek coraz bardziej cieszy się zainteresowaniem....
P{ozdrawiam.
Cześć,
faktycznie fajny wątek. JA mieszkam w Krakowie i też szukam czegoś dla mojej 2-letniej córeczki. Pod domek mam NCK - Nowohuckie Centrum Kultury, w którym jest Klub Kubusia Puchatka ale nie jestem pewna czy Agatka nie jest za mała. Zadzwonię tam i dam znać. Poza tym cały czas szukam i jak coś znajdę to dam znać.
Pozdrawiam mamusie z Krakowa
KAsia
Blog agatka na Smyki.pl - dla rodzic
ja sie zstanawiam nad czyms takim
z tym ze Hanka teraz chora to i tak musze poczekac z zapisami, ale w razie czego dam znac co i jak
Angielski dla dzieci, zaj�cia dla dzieci , musicalbabies
wygadana jest i lubi jak Noddy uczy angielskiego 

więc moze załapie