Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nieee no ale dzisiaj to juz musze sie odstresowac, bo do wrzesnia malo czasu zostalo...mialam isc na badanie moczu ale mam tyle roboty, ze nawet nie chce mi sie ruszyc...moze w tym tyg sie wyrwe...
Cześć dziewuszki.
Pamiętacie o mnie jeszcze? Bardzo dawno mnie nie było. Codziennie was podczytuję, ale żal mi pisać że znowu nic
. No ale strasznie mi was brakuje wiec znowu jestem.
;-)
ale nie zapowiada się narazie. Nic nie wskazuje żeby się zbliżała. OBY!!!! Jak narazie od tygodnia strasznie swędzą mnie cycki.... Poprostu jakbym mogła, to bym bez chodziała.
A maleńka barzdo kopie? Jejku, ale ci zazdroszczę.... Tak się za ciebie cieszę.....Będę pierwszy raz internetową ciocią.... ;-) mogę?????????????????:-

A w ogole mój ginek wczoraj drugi raz stwierdził ze widzi małego faceta więc chyba jednak będzie synek... i musze zmienić suwaczek 
I to już może za jakies 6 tygodni