• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kwiatuszek moze Ci sie uda.te objawy sa tak mylace, ze zgupiec idzie.musisz czekac.mi sie wydaje, ze psycha tez w tych objawach duzo robi. wiec ja tez biore na to poprawke bo moja psycha moze duzo.juz nie raz sie o tym przekonalam, bo czasem potrafie wywolac sobie bol glowy.

reklama
kwiatuszekq jak ja mierzylam ostatnio tempke to raz byla pod 37, a na drugi dzien ledwie 35,2 a na 3 dzien II piekne krechy! Dopoki @ nie ma to jest nadzieja, ja wogole nie myslalam, ze teraz mi sie uda...ale to chyba wszystko za sprawa tej seksownej koszulki, która dostałam od cioci :-D hihihi

Dzieczynki bylam dzisiaj na becie ogolnie pielegniarki nie wiedzialy co ja od nich chce dopiero jak powiedzialam, ze wynik z krwi na potwierdzenie ciazy to jedna drugiej sie pyta czy one wogole cos takiego robia :szok: o litosci co za gamonie w koncu doszly, ze robia no ale na wynik trzeba czekac 2 dni :szok: bo gdzies go wysylaja. Dobra kuly mnie chyba za 10 min, bo ja mam gruba skore i zyl nie widac i w koncu wkuly sie w nadgarstek, ogolnie widok krwi mnie nie przeraza, bo ja na strzykawkach wychowana ( nie narkomanka, tylko mama pielegniarka) ;-) ale jak wyszlam na korytarz to tak mi sie zrobilo goraco ze myslalam, ze zemdleje.

Wlasnie zrobilam drugi tescik innej firmy i a JAK!!! II piekniutkie ciemniutkie identycznie krechiiiii :-) czyli moja dzidzia jest i twardo jak narazie sie trzyma. zaraz bede dzwonic do ginka i umawiac sie na wizyte.

A jedyne objawy jakie mam to baaardzo czeste sikanie, wstaje po kilka razy w nocy i zaczyna mnie dopadac sennosc, wczoraj poszlam spac juz o 18.00 :-D:-D:-D

A co tam u Was, ktora teraz pierwsza testuje?

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!

Rzadko tu zaglądam, ale czasem podczytuję. Ja w tym miesiącu powinnam testować w niedzielę, ale raczej nic z tego nie będzie, bo byłam na wyjeździe w czasie dni płodnych. Raczej musiał by się zdarzyć cud! Ale trzyma kciuki za wszystkie staraczki!
Pozdrowionka

ja dziś mam 41dc i żadnych objawów w czwartek znów na usg ide oby gin coś zobaczył... ale małe szanse skoro test wyszedł negatywny... na razie gin nie dal mi nic na wywołanie pewnie w czwartek mi da....

Mandrzejczuk, z takimi babami to oszaleć idzie ;/ i ile stresu do tego. Ale teścik powtórzony, więc nie ma się co martwić :) jeszcze raz gratuluję :)

Bafinko, daj pilnie znać co tam w czwartek :)

A u mnie brak 2 dnia skoku ;/ więc już na nic nie licze w tym cyklu..

hej dziewczyny :)
Ja mogła bym już dziś testować ale nie chce się dołować znów :( więc poczekam za 2-3 dni powinna być @ jak nie będzie to wtedy. Mandrzejczuk super że drugi teścik potwierdził ze jesteś w ciąży :)
Miłego dnia życzę wszystkim lecę do pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry