reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kwiatuszek moze Ci sie uda.te objawy sa tak mylace, ze zgupiec idzie.musisz czekac.mi sie wydaje, ze psycha tez w tych objawach duzo robi. wiec ja tez biore na to poprawke bo moja psycha moze duzo.juz nie raz sie o tym przekonalam, bo czasem potrafie wywolac sobie bol glowy.

reklama
kwiatuszekq jak ja mierzylam ostatnio tempke to raz byla pod 37, a na drugi dzien ledwie 35,2 a na 3 dzien II piekne krechy! Dopoki @ nie ma to jest nadzieja, ja wogole nie myslalam, ze teraz mi sie uda...ale to chyba wszystko za sprawa tej seksownej koszulki, która dostałam od cioci :-D hihihi

Dzieczynki bylam dzisiaj na becie ogolnie pielegniarki nie wiedzialy co ja od nich chce dopiero jak powiedzialam, ze wynik z krwi na potwierdzenie ciazy to jedna drugiej sie pyta czy one wogole cos takiego robia :szok: o litosci co za gamonie w koncu doszly, ze robia no ale na wynik trzeba czekac 2 dni :szok: bo gdzies go wysylaja. Dobra kuly mnie chyba za 10 min, bo ja mam gruba skore i zyl nie widac i w koncu wkuly sie w nadgarstek, ogolnie widok krwi mnie nie przeraza, bo ja na strzykawkach wychowana ( nie narkomanka, tylko mama pielegniarka) ;-) ale jak wyszlam na korytarz to tak mi sie zrobilo goraco ze myslalam, ze zemdleje.

Wlasnie zrobilam drugi tescik innej firmy i a JAK!!! II piekniutkie ciemniutkie identycznie krechiiiii :-) czyli moja dzidzia jest i twardo jak narazie sie trzyma. zaraz bede dzwonic do ginka i umawiac sie na wizyte.

A jedyne objawy jakie mam to baaardzo czeste sikanie, wstaje po kilka razy w nocy i zaczyna mnie dopadac sennosc, wczoraj poszlam spac juz o 18.00 :-D:-D:-D

A co tam u Was, ktora teraz pierwsza testuje?

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!

Rzadko tu zaglądam, ale czasem podczytuję. Ja w tym miesiącu powinnam testować w niedzielę, ale raczej nic z tego nie będzie, bo byłam na wyjeździe w czasie dni płodnych. Raczej musiał by się zdarzyć cud! Ale trzyma kciuki za wszystkie staraczki!
Pozdrowionka

ja dziś mam 41dc i żadnych objawów w czwartek znów na usg ide oby gin coś zobaczył... ale małe szanse skoro test wyszedł negatywny... na razie gin nie dal mi nic na wywołanie pewnie w czwartek mi da....

Mandrzejczuk, z takimi babami to oszaleć idzie ;/ i ile stresu do tego. Ale teścik powtórzony, więc nie ma się co martwić :) jeszcze raz gratuluję :)

Bafinko, daj pilnie znać co tam w czwartek :)

A u mnie brak 2 dnia skoku ;/ więc już na nic nie licze w tym cyklu..

hej dziewczyny :)
Ja mogła bym już dziś testować ale nie chce się dołować znów :( więc poczekam za 2-3 dni powinna być @ jak nie będzie to wtedy. Mandrzejczuk super że drugi teścik potwierdził ze jesteś w ciąży :)
Miłego dnia życzę wszystkim lecę do pracy.

uuu...niedobrze i szkoda zarazem...ja co chwile lagtam sprawdzic czy nic mi tam nie leci...a do gina jestem umowiona na piatek na 16.20 juz nie moge sie doczekac

reklama
Fakt, szkoda ale jeszcze nic nie wiadomo, póki to nie @ to kto wie :)

Mandrzejczuk, oby szybko zleciało no i czekam na wieści co i jak po wizycie :)

Do góry